Echipaj SMURD, atacat de viespi după ce a intervenit pentru a acorda ajutor!

Ultima actualizare:

    Echipajul a fost atacat în timp ce transporta victima pe targăfoto: Click!
Echipajul a fost atacat în timp ce transporta victima pe targăfoto: Click!

Accident de muncă mai puţin obişnuit în judeţul Dâmboviţa! Un echipaj SMURD a fost atacat de viespi după ce a intervenit pentru a acorda ajutor unui bărbat înţepat de insecte. Operaţiunea nu a decurs fericit nici pentru victime, dar nici pentru salvatori. În total, opt persoane au ajuns la spital cu înţepături, dintre care trei sunt în şoc anafilactic.

Doi paramedici care fac parte dintr-un echipaj SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa şi care duminică după amiază au intervenit pentru a acorda primul ajutor unui bărbat înţepat de viespi au ajuns la spital după ce au fost atacaţi de insecte în timp ce transportau victima cu targa. Alte cinci persoane au fost atacate de viespi, toţi cei opt ajungând la spital, trei dintre ei aflându-se în şoc anafilactic.

Potrivit colonelului Eduard Ţelea din cadrul ISU Dâmboviţa, un echipaj SMURD a fost solicitat duminică după amiază să se deplaseze în loclaitatea Izvoare, în apropierea râului Dâmboviţa, unde un bărbat aflat la scăldat a fost înţepat de viespi.

Întrucât zona era una accidentată iar autospeciala SMURD nu a putut ajunge până la bărbatul care avea nevoie de ajutor medical, paramedicii au mers o porţiune de drum pe jos, l-au preluat pe bărbat pe o targă şi au pornit cu el către autosanitară. Pe drum, mai multe viespi i-au atacat pe paramedici, dar şi pe alte persoane aflate în zonă. În total, opt persoane, între care bărbatul înţepat iniţial şi doi paramedici au ajuns la unitatea de primiri urgenţe a Spitalului Judeţean din Târgovişte.

Starea victimelor este stabilă, ei sunt în afara oricărui pericol, dar se află în continuare sub supraveghere medicală.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net