Educatoarea bătăușă s-a internat de frica răspunderii


    Educatoarea în timp ce-l agresa pe copil
Educatoarea în timp ce-l agresa pe copil

Cum să scapi de răspundere? Te internezi! Rețeța clasică a fost aplicată și de Mihaela Ciornea, educatoarea bătăușă din Vrancea.

Educatoarea filmată în timp ce lovea şi jignea copiii de la clasă s-a internat în spital. Deşi astăzi trebuia să se prezinte în faţa comisiei de disciplină convocată de şcoala în subordinea căreia se află grădiniţa.

”Doamna educatoare este internată în Spitalul Vidra. Am trimis acolo adresă oficială să am confirmarea oficială că este spitalizată, urmează să primesc răspuns. Nu ştim dacă se va mai prezenta astăzi în faţa comisiei de disciplină”, a declarat Nicuşor Caloianu, directorul şcolii din localitatea Vrâncioaia.

Comisia s-a întrunit, însă, în lipsa femeii. Chiar dacă are un comportament agresiv față de cei mici, educatoarea a fost evaluată de către un psiholog în urmă cu trei săptămâni și a primit aviz favorabil, fiind aptă să predea.

Filmarea în care educatoarea Mihaela Ciornea agresează fizic şi psihic doi băieţi, pe care îi bruschează, îi înjură, îi jigneşte şi îi loveşte în mod repetat în cap şi peste faţă, a fost postată pe Internet.

Înregistrarea ar fi fost realizată săptămâna trecută, în timp ce mama unui copil se afla în clasă, cu permisiunea educatoarei.

În urma discuţiilor, s-a decis ca părinţii şi copiii să fie consiliaţi psihologic, iar educatoarea să fie suspendată din funcţie.

În plus, Poliția s-a autosesizat și a deschis pe numele ei un dosar penal pentru purtare abuzivă, lovire și alte violenţe.

gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png
rebeca pascu jpg
horoscop zilnic gemeni jpeg
Ninsoare - barbat de umbrela - meteo - vremea FOTO Shutterstock
Suporteri Qatar la Cupa Mondială de fotbal 2022 FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
Politia din Muntenegru FOTO Shutterstock jpg
cum se epilau femeile in antichitate jpg
Joshua Cooper jpg
sarcina in vis jpg
Prima doamnă a SUA s a ocupat de decorațiuni jpg
cub florina mihaila sexy braileanca png