El a învins-o pe Gabi Szabo la alegerile pentru un fotoliu de deputat! Are 27 de ani

26 mai 2014
article img
Gabriela Szabo şi-a îngropat tatăl, acum o săptămână

Multipla campioană Gabriela Szabo a decis să intre în politică, dar la primele alegeri din viaţa sa a fost învinsă, de un tânăr de 27 de ani

Marea noastră atletă, acum ministrul tineretului şi sportului, are zile grele. Acum o săptămână şi-a îngropat tatăl, iar duminică a pierdut alegerile pentru un loc de deputat, în favoarea unui tânăr politician.

Gabriela Szabo a fost susţinută până un ultimul moment de lideri din Alianţa  PSD-UNPR-PC, dar a pierdut alegerile parlamentare parţiale organizate la Ilfov.

article img
Andrei Daniel Ghoerghe are 27 de ani

Puţini ştiu cine este învingătorul. Iată cum se prezintă chiar el.

„Mă numesc Daniel Gheorghe, am 25 de ani şi sunt din Otopeni. Am terminat Col. Naţ. Spiru Haret în 2004, după care am absolvit Facultatea de Istorie a Universităţii din Bucureşti în anul 2008, cu o lucrare despre propaganda comunistă. În anul 2010, am încheiat un master despre parcursul României în sec. al XX-lea. De asemeni, mai am de dat o licenţă în administraţie şi din toamna trecută am început un doctorat în istorie, despre evoluţia economiei româneşti între 1965-1984. Sunt liberal cu acte din 2006, dar am o educaţie naţional-liberală care vine dintr-un trecut pe care am reuşit să-l desluşesc şi să-l înţeleg şi faţă de care cred că port o răspundere. Personal cred că putem gândi cu răbdare o Românie întemeiată pe patriotism, bun-simţ şi responsabilitate care să poată face o casă bună cu o monarhie constituţională!”, scria tânărul liberal, acum doi ani.