El e cîinele “antitabac”! Sid a mirosit imediat ţigările de contrabandă

Ultima actualizare:

    Sid, mereu la datorieFoto: "Adevărul"
Sid, mereu la datorieFoto: "Adevărul"

A crezut că va înşela vigilenţa vameşilor, dar n-a luat în calcul un element-surpriză. Un cunoscut traficant de ţigări din Turnu Severin şi-a modificat autoturismul pentru a ascunde marfa de contrabandă. El n-a scăpat însă de mirosul fin al lui Sid, câinele “antitabac” din Vama de la Porţile de Fier I.

Cunoscut drept un traficant de ţigări cu state vechi, un bărbat s-a prezentat duminică seară la Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I, cu intenţia de a intra în România cu un autoturism Chevrolet, înmatriculat în Bulgaria. „Deşi persoana în cauză a declarat că nu deţine produse accizabile, poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I au efectuat un control amănunţit asupra  mijlocului  de transport condus de acesta, deoarece aveau informaţii despre implicarea  acestuia  în traficul cu ţigări”,  dezvăluie comisarul şef Valeriu Pera, de la Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi. Prin urmare, la faţa locului a fost adus Sid, un câine destoinic. După câteva minute de „verificare”, patrupedul i-a semnalat inspectorului vamal Florin Moţăţăianu locul unde sunt ascunse ţigaretele.256 de pachete de ţigări aduse din Serbia


    Captura din Chevrolet
Captura din Chevrolet

Agentul a trecut la verificarea torpedoului şi a constatat că  planşa care acoperă sistemul ABS este modificată, având un capac prevăzut cu un sistem de închidere electromagnetic. După îndepărtarea planşei, într-un loc special amenajat, poliţiştii de frontieră au găsit ascunse 256 de pachete cu ţigări marca Ashima şi Marble, de provenienţă sârbească. Şoferul pusese în locul respectiv un odorizant foarte puternic, dar mirosul fin al lui Sid şi „experienţa” lui n-au dat greş. Contrabandistul a fost amendat cu 5.000 de lei, ţigările au fost confiscate, iar autovehicululul a fost indisponibilizat până la plata amenzii.Citeşte mai mult pe adevarul.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net