El este colecționarul de Dacii. Vezi câte are în garaj!

Ultima actualizare:

    Iulian, alături de una dintre mașinile sale de colecție, dar și de soția sa
Iulian, alături de una dintre mașinile sale de colecție, dar și de soția sa

Iulian Zaiba (30 de ani), din Lugoj, vrea să deschidă un muzeu al autoturismelor din ţările comuniste. El a reuşit să achiziţioneze, până acum, 30 de maşini, cele mai multe fiind Dacia.

Dragostea lui Iulian pentru autoturismul naţional a început încă din copilărie, când familia sa deţinea o maşină Dacia pe care a moştenit-o atunci când a împlinit 18 ani şi a obţinut permisul auto. De atunci, numărul maşinilor a tot crescut în curtea lui Iulian şi, chiar dacă cu greu le mai face loc pe terenul din jurul casei sale, tânărul nu se opreşte şi caută în continuare alte exemplare ale modelului fabricat în România. „M-am născut cu Dacia, pentru că aşa era pe vremurile alea, nu prea avea nimeni maşină străină. Am îndrăgit această maşină şi, când am început să conduc, am primit tot o Dacia şi, apoi, mi-am luat încă una, şi încă una, şi încă una şi aşa am ajuns acum să am 30 de maşini. Probabil că numărul lor va creşte, pentru că de fiecare dată când găsesc o maşină veche, care are anumite particularităţi, îmi doresc să o am. Şi până la urmă, asta se şi întâmplă“, povesteşte tânărul.

Bănăţeanul nu colecţionează doar maşini Dacia. Are mai multe modele de Oltcit, Aro, Lada, Skoda, Moskvich etc. Vedeta colecţiei şi maşina pe care el o consideră deosebită este însă tot o Dacia, un fel de limuzină a mărcii, după cum spune colecţionarul: „Este Dacia Maxi Break, o maşină cu opt locuri, fabricată în 1987”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net