El s-a salvat, soţia a murit carbonizată

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

O bătrână de 83 de ani, din Buzău, şi-a găsit sfârşitul sâmbătă seară, când casa în care locuia a fost cuprinsă de flăcări. Scoşi din incendiu de un vecin, soţul şi fiul femeii au ajuns la spital intoxicaţi cu fum.

Pompierii spun că flăcările au pornit de la o sobă supraîncălzită. Un vecin a văzut vâlvătaia ieşind pe geamuri şi a dat alarma. A sunat la 112, după care a intrat în casa cuprinsă de flăcări ca să-i scoată pe locatari. Doi soţi de 83 de ani locuiau acolo împreună cu fiul lor de 53 de ani. Mai mult morţi decât vii, tatăl şi fiul au fost scoşi din flăcări.

simeon stalpnicul png

Pe bătrână însă nu au reuşit să o salveze nici pompierii. Deşi au intrat cu măşti de gaze, trupul bătrânei a fost greu de găsit din cauza fumului dens. Abia după două ore militarii au găsit într-o cameră corpul aproape carbonizat.

Bătrânul şi fiul său au fost duşi la spital cu o ambulanţă şi acum sunt în afara oricărui pericol. Vecinii spun că miroseau a alcool atunci când i-au scos din flăcări. Ei bănuiesc că cei trei au petrecut în familie, au făcut focul să se încălzească şi nu şi-au dat seama că au pus prea multe lemne, iar soba s-a supraîncălzit şi a aprins lucrurile din jur.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bancomat
image
image
image
image
image
image
alegeri 2019 vot scrutin buletin de vot jpeg
Bagaj jpg
Vasile Banescu foto Basilica jpg
autospeciala politie jpg
lucruri despre elefanţi jpeg
Mihai Leu jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
accident Vrancea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net