Ele sunt superpoliţistele din Fălticeni! Cum au reușit să calmeze mai mulți bătăuși

Ultima actualizare:

    Andreea Timofte şi Andreea Ciobanu, mândre de uniformăFoto: suceavalive.ro
Andreea Timofte şi Andreea Ciobanu, mândre de uniformăFoto: suceavalive.ro

Pe stema Poliţiei Române e reprezentată o acvilă, iar dedesubt e înscrisă deviza “Lex et Honor” (Lege şi Onoare). Andreea Timofte şi Andreea Ciobanu sunt două poliţiste care merită din plin această emblemă. Cele două tinere au probat curajul acvilei şi au intervenit fără să ezite pentru respectarea legii, în confruntarea cu un individ violent.

Liniştea orăşelului Fălticeni (Suceava) a fost tulburată ieri, înaintea prânzului, de câţiva bărbaţi recalcitranţi. Pe bulevardul 2 Grăniceri, doi vecini, Daniel Zaharescu (40 de ani) şi Iulian Sratuleac (25 de ani), au sărit să se bată. La un moment dat, cel mai tânăr dintre bătăuşi i-a cerut tatălui său, în vârstă de 50 de ani, să-i sară în ajutor. Până ca Ioan Stratuleac să ajungă la locul încăierării, primul bătăuş, Daniel Zaharescu, a dispărut. Bărbatul de 50 de ani a venit „la luptă” cu o sabie într-o mână şi cu un cuţit de 35 de centimetri în cealaltă mână, scrie adevarul.ro. 

Polițistele l-au doborât pe bărbatul agresiv

Astfel înarmat, el a găsit două poliţiste şi un echipaj format dintr-un medic, un asistent medical şi un ambulanţier. Supărat că băiatul său a fost bătut, Ioan Stratuleac a lovit autosanitara cu sabia, în timp ce echipajul medical era blocat în interior. Cu nervii întinşi la maximum, individul a izbit cu arma albă şi maşina Poliţiei.Cele două tinere nu s-au lăsat intimidate. Fără să se teamă, poliţistele Andreea - Ştefana Timofte şi Andreea – Sînziana Ciobanu au coborât din vehiculul de intervenţie, au găsit momentul optim şi au folosit spray-ul lacrimogen împotriva agresorului, pe care apoi l-au încătuşat şi l-au dus la secţie pentru audieri. Ioan Stratuleac a fost reţinut pentru 24 de ore. Împotriva lui a fost dispusă urmărirea penală pentru distrugere, ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net