Elena Băsescu va candida la alegerile parlamentare 2020. Vrea să fie deputat de Constanța

Ultima actualizare:

    Elena Băsescu vrea un loc de deputat în Parlamentul României Sursa foto: PMP Constanța
Elena Băsescu vrea un loc de deputat în Parlamentul României Sursa foto: PMP Constanța

Elena Băsescu, fiica cea mică a fostului președinte Traian Băsescu, va candida la alegerile parlamentare 2020 din partea PMP pentru un loc de deputat la Constanța. Ea susține că va promova în Parlament interesele familiilor monoparentale. EBA deschide astfel lista PMP Constanţa la alegerile parlamentare, iar anunţul a fost făcut de PMP Constanţa, condus de Claudiu Palaz, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa.

Elena Băsescu, fiica cea mică a lui Traian Băsescu a declarat, recent, că va candida la parlamentare spunând că, prin rolul ei de mamă singură a trei copii, a căpătat "o dimensiune diferită a societății". Elena Băsescu deschide lista PMP Constanța pentru Camera Deputaților. Iată principalele declarații, potrivit Hotnews.

Elena Băsescu: „Statul nu sprijină familiile monoparentale”

  • "Am decis să accept un post de deputat la Constanţa. De ce la Constanţa? Pentru că este a doua mea casă. M-am născut în Constanţa, am crescut în Constanţa, familia din partea tatălui meu locuieşte în Constanţa. Doresc să-mi aduc aportul, doresc să-mi aduc experiența pe care am căpătat-o în Parlamentul European”.
  • ”Prin rolul pe care l-am avut, acela de mamă singură a trei copii, am căpatat o dimensiune nouă, mi-am dat seama că statul nu sprijină familiile monoparentale. (...) De aceea, doresc să ofer PMP o nouă viziune asupra politicilor publice în zona socială”.
  • ”Nu mă voi lansa în lupte în Parlament. Voi dori doar să construiesc din experienţa mea proprie, aceea de mamă singură a trei copii”.

PMP Constanța a validat listele pentru parlamentare. Cap de afiș: Elena Băsescu 

Joi, 15 octombrie, Colegiul Naţional al Partidului Mişcarea Populară a validat listele organizaţiei judeţene P.M.P. Constanţa pentru alegerile parlamentare, acestea fiind semnate de preşedintele Eugen Tomac pentru a fi depuse la Biroul Electoral de circumscripţie Constanţa, transmite Adevărul. La Camera Deputaţilor lista este deschisă de Elena Băsescu, iar la Senat de Claudiu Iorga Palaz.

Elena Băsescu s-a născut la Constanţa, a studiat aici, dar odată cu ascensiunea tatălui Traian Băsescu în funcţiile statului s-a mutat cu toată familia la Bucureşti. „EBa“ şi-a construit, de altfel, toată cariera politică pe seama tatălui ei. Aşa a ajuns inclusiv în Parlamentul European în mandatul 2009-2014. A fost în Partidul Democrat, apoi în Partidul Democrat Liberal şi acum este în Partidul Mişcarea Populară.

image
image
image
image
image
image
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net