Elena Lasconi se operează: "De aproape un an duc pe picioare o suferinţă fizică permanentă"


    Elena Lasconifoto: Facebook
Elena Lasconifoto: Facebook

Elena Lasconi, fostă vedetă PRO TV, acum primar la Câmpulung Muscel, a anunțat că va fi supusă unei intervenții chirurgicale săptămâna aceasta, la Cluj Napoca.

„De astăzi până joi voi fi plecată la Cluj pentru o intervenţie chirurgicală în zona cervicală. Voi fi prezentă însă la Primărie cu ajutorul tehnologiei. De vineri sunt fizic aici. Nu se schimbă nimic, mergem înainte că avem treabă multă. Trebuie să fac această intervenţie pentru că de aproape un an duc pe picioare o suferinţă fizică permanentă. Vă mărturisesc că abia aştept operaţia şi sunt sigură că o să fie bine. O săptămână bună tuturor! Ne vedem vineri la Câmpulung! Sănătate!”, a scris Elena Lasconi luni 14 decembrie pe pagina sa de Facebook.

Înainte de a se interna, Elena Lasconi le-a dat o veste bună locuitorilor din Câmpulung Muscel: „Suntem pe ultima sută de metri cu documentaţia  pentru a obţine fonduri europene. Este vorba de o investiţie de aproape 18 milioane de lei. În cazul în care proiectul va fi aprobat, până la sfârşitul anului 2023 vom racorda la reţeaua de gaze naturale 1124 de gospodării din Câmpulung Muscel. Acum am semnat ultimele documente”.

Citește și:

Elena Lasconi pleacă de la PRO TV, după 25 de ani: «Mă doare sufletul pentru că îmi iubesc colegii enorm!»

Elena Lasconi i-a demis pe şeful Poliţiei Locale şi pe cel al pieţei din Câmpulung pentru nerespectarea măsurilor anti-COVID

„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia
4 cristina ich si alex piturca jpg jpeg
incendiu colentina foto isu  jpg
1 mihai voropchievici jpg jpeg
George Burcea in Wednesday jpg
cub șerban huidu png
sotie alexandru arsinel 284923 jpeg
cub daniel onoriu png
image
image
image
image
image
image
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cod rutier jpg
incendiu colentina foto isu  jpg
4 cristina ich si alex piturca jpg jpeg
chei locuinta
sotie alexandru arsinel 284923 jpeg