Elena Udrea a ajuns iar în faţa judecătorilor


    Elena Udrea a fost trimisă în judecată pe 21 aprilie 2015 în dosarul “Gala Bute”
Elena Udrea a fost trimisă în judecată pe 21 aprilie 2015 în dosarul “Gala Bute”

Miercuri are loc un nou termen în dosarul Gala Bute, în care Elena Udrea este acuzată de luare de mită și abuz în serviciu. În faţa magistraților de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va ajunge și fostul ministru al Economiei, Ion Ariton, implicat și el în dosar.

UPDATE 12.27: “Sunt lipsite de fundament acuzatiile care mi se aduc. Cei patru inculpați care au săvârșit fapte, Lungu, Nastasia, Botoroagă și Topoliceanu nu sunt considerati periculoși și iau legătura unii cu alții. Eu, care sunt acuzată de ei, rămân sub control judiciar. Mi se pare discriminator. Vreau să părăsesc țara. Lui Bădescu, Mazăre și etc. li s-a permis asta în situații asemănătoare. Vreau să înlocuiți măsura. Consider că a nu avea dreptul de a călători este deja o pedeapsă”, le-a spus Udrea magistraţilor, potrivit gsp.ro.

Toți avocații au cerut înlăturarea controlului judiciar pentru Udrea, Obreja, Breazu și Ariton.

Se rămâne în pronunțare pe fond cu controlul judiciar și audierea lui Udrea și Lungu la termenul următor, care va fi pe 26 aprilie, de la ora 09:00.

Acuzată de trei infracţiuni

Elena Udrea a fost trimisă în judecată pe 21 aprilie în dosarul “Gala Bute”, fiind acuzată de săvârșirea a trei infracțiuni de luare de mită, abuz în serviciu și tentativă la folosirea de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete pentru obținerea pe nedrept de fonduri europene, scrie România Tv.

În dosar au mai fost deferiți justiției și fostul ministru al Economiei Ion Ariton, fostul președinte al Federației Române de Box Rudel Obreja, Tudor Breazu - administratorul terenurilor de la Nana deținute de Elena Udrea, Ștefan Lungu - fost consilier al Elenei Udrea, Gheorghe Nastasia - fost secretar general în Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului, Ana Maria Topoliceanu - fost director al Companiei Naționale de Investiții, Dragoș Marius Botoroagă - administratorul unei firme.

Potrivit DNA, Udrea ar fi coordonat un sistem prin care persoanele cele mai apropiate ei, și anume Lungu, Topoliceanu, Nastasia și Breazu, au primit, cu știința sa, sume de bani de la reprezentanții unor societăți comerciale pentru a le garanta plata la timp a lucrărilor finanțate de ministerul pe care îl conducea.

cub gabriela marin denise pilafai png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
mariana moculescu jpg
1 horoscop luna noua in berbec jpg jpeg
cub theo rose anghel damian png
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
cub razvan ciobanu png
Screenshot 2022 11 29 at 21 10 20 png
Mercenari Wagner FOTO Telegram png
2 ingrijire ten iarna piele jpg jpeg
image
image
image
image
foto1 la sfinxB jpg
shutterstock 165207755B jpg
minivacanta 1 decembrie jpg
foto 1 bec economic jpg
Screenshot 2022 11 29 at 21 10 20 png
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO