Elena Udrea a votat la 20 de metri de celula lui Cocoş

Ultima actualizare:

    Secţia de votare unde a  mers Elena Udrea se află  vizavi de arestul Poliţiei,  unde este închis fostul ei soţFoto: Mediafax
Secţia de votare unde a mers Elena Udrea se află vizavi de arestul Poliţiei, unde este închis fostul ei soţFoto: Mediafax

Candidaţii la Preşedinţie s-au grăbit, duminică dimineaţă, să voteze. Unii au venit de mână cu soţiile. Elenei Udrea i-a fost aproape fostul soţ, Dorin Cocoş, care se află în arest, la 20 m de şcoala la care a votat blonda.

De cum s-au deschis secţiile de votare, prezidenţiabilii s-au pus la patru ace şi au pornit la vot, aşa cum le stă bine politicienilor.

Dorin Cocoş a fost  arestat în dosarul  “Microsoft“
Dorin Cocoş a fost arestat în dosarul “Microsoft“

Zâmbitori, cu declaraţiile bine învăţate de acasă, candidaţii au mai făcut o ultimă încercare, în faţa camerelor de luat vederi, de a câştiga voturile oamenilor. Fiecare cu sloganul şi cu promisiunile lui. Ceea ce i-a unit, însă, a fost „flacăra violet”, care, potrivit practicilor ezoterice, aduce voturi şi creează insuccese adversarilor. Aşadar, Victor Ponta a purtat o cravată mov, soţia sa, un sacou mov, Dan Diaconescu a optat şi el tot pentru o cravată mov, iar Monica Macovei şi-a prins părul cu un elastic mov.Într-o situaţie puţin stranie s-a aflat şi Elena Udrea, care a votat, la ora 9.00, la Colegiul ”Mihai Eminescu”, din Capitală.

Locul unde este închis Dorin Cocoş
Locul unde este închis Dorin Cocoş

Culmea e că secţia de votare se afla la circa 20 de metri de sediul arestului Poliţiei, unde este închis Dorin Cocoş, fostul ei soţ. Întrebată dacă acesta o votează, Udrea a răspuns: ”Sigur mă votează!“.Gheorghe Funar a optat în ziua votului pentru o ţinută originală: s-a îmbrăcat în costum popular. El a fost primul alegător de la secţia de votare de la Liceul ”I.L.Caragiale”.Teodor Meleşcanu a venit singur la vot şi, după cum a declarat la ieşire, a întâmpinat dificultăţi în a-şi găsi numele pe buletinul de vot.

Călin Popescu-Tăriceanu a mers la vot împreună cu soţia sa, Loredana
Călin Popescu-Tăriceanu a mers la vot împreună cu soţia sa, Loredana

Ora 9.30. Călin Popescu-Tăriceanu a mers la vot împreună cu soţia sa, Loredana, însărcinată în şapte luni. Îmbrăcată într-o rochie roşie, elegantă, cea de-a cincea soţie a lui Tăriceanu, a fost nevoită să completeze o declaraţie pe propria răspundere, deoarece a fost înscrisă în listele suplimentare.

Klaus Iohannis a votat  la Sibiu, alături de soţia sa, Carmen
Klaus Iohannis a votat la Sibiu, alături de soţia sa, Carmen

Ora 9.30.  Klaus Iohannis a votat  la Sibiu, alături de soţia sa, Carmen, a cărei zi de naştere a fost chiar ieri. De altfel, după ce au ieşit din secţia de votare, soţia primarului din Sibiu a primit un buchet imens de flori de la o doamnă. „De fiecare dată, mergem la vot împreună, pentru că este un eveniment foarte important”, a declarat Iohannis, apoi, şi-a luat soţia de mână şi au plecat pe jos spre casă.

Victor Ponta a venit la secţia de votare cu soţia sa Daciana Sârbu
Victor Ponta a venit la secţia de votare cu soţia sa Daciana Sârbu

Ora 10.00. Victor Ponta a venit la secţia de votare cu soţia sa Daciana Sârbu şi cu primarul general Sorin Oprescu. Asortaţi, Daciana purtând un sacou mov, iar premierul, o cravată mov, cei doi s-au ţinut de mână şi la venire, şi la plecare. Victor Ponta şi Daciana Sârbu au votat pe liste suplimentare, la Şcoala nr. 17 ”Pia Brătianu” din Sectorul 1.

image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net