Elena Udrea, ce schimbare!

image
OCTOMBRIE 2012 Simplu, dar elegant. Aşa se poate descrie noul stil adoptat de Elena Udrea

Cu părul legat în coadă, o ţinută simplă, dar elegantă, şi multă hotărâre. Aşa şi-a lansat Elena Udrea candidatura pentru alegerile din decembrie.

Îmbrăcată cu o pereche de pantaloni negri, o cămaşă cu un guleraş foarte cochet şi o haină neagră lungă, Elena i-a făcut pe mulţi să se întrebe unde au dispărut ţinutele în care strălucea altădată: rochii mulate, decolteuri incitante, pantofi cu tocuri înalte şi accesorii scumpe. De data asta, pentru lansarea candidaturii, Udrea a ales o ţinută clasică, deşi nu a uitat să fie elegantă, aşa cum îi stă bine unei doamne adevărate.

Elena Udrea şi-a anunţat ieri candidatura la parlamentare în Moldova, la colegiul 4 Roman - Ion Creangă. Ea este legată sufleteşte de zona Moldovei: aici are rudele din partea mamei, numeroşi prieteni, şi tot aici a avut cele mai bune rezultate ca ministru al Turismului. Aşa s-a decis să reprezinte judeţul Neamţ în Parlament. "Locul meu nu e în Bucureşti. Am vrut să ajung în Capitală aşa cum îşi doresc mulţi dintre cei născuţi în provincie. Din păcate, acolo sunt mult prea multe intrigi politice", ne-a declarat Elena Udrea cu ocazia lansării candidaturii.

Momentul nu a fost ales întâmplător, ci chiar în ziua Sfintei Parascheva, ocrotitoarea Moldovei. Udrea a vizitat ieri sediul PDL din municipiul Roman, nu înainte de a participa la slujba oficiată de Arhiepiscopie.  

"Aici, în Neamţ, pot să fac mult mai multe lucruri pentru oamenii din rândul cărora provin", a spus Udrea. Politicianul nu are nici o problemă nici cu naveta Bucureşti - Roman, drum de aproape 350 de kilometri care, spune ea, poate fi străbătul mai repede decât ai traversa două cartiere în Bucureşti. "Cu drumul E85 mă înţeleg foarte bine, mai ales că e asfaltat. Distanţa din Capitală până la voi o fac în 3 ore. La fel ar dura şi-n Bucureşti, în orele aglomerate, să ajung la Parlament", le-a transmit Udrea locuitorilor din Roman.

BeFunky collage (6) jpg
gyuri pascu si daniela marin
bianca dragusanu
foto1 visarion alexa la tribunal Mediafax Foto Eduard Vinatoru jpeg
10 gina pistol rochie maria lucia hohan chefi la cutite 3 jpg jpeg
Printesa Diana Andrew Charles (sursa foto Hepta/colaj Click!)
vladimir putin si bomba nucleara
bani falsi sursa igpr
TANC2 jpg
Igor Ghirkin FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
Printesa Diana Andrew Charles (sursa foto Hepta/colaj Click!)
vladimir putin si bomba nucleara
bec
foto1 visarion alexa la tribunal Mediafax Foto Eduard Vinatoru jpeg
botulism Sursă foto: Profimedia
Edward Snowden conferinta rusia sursa wikipedia jpg