Elena Udrea, cu chiloţeii la vedere!

Ultima actualizare:

Stânjenitor pentru ministru, cu senzaţii tari pentru privitori. Aşa a decurs sâmbătă semnarea contractului de finanţare pentru viitoarea Filarmonică din Braşov.

Autorităţile locale au obligat-o pe Elena Udrea să le arate tururor ce chiloţei albi poartă! Primarul George Scripcaru nu şi-a dat seama că exact în locul în care a invitat-o pe ministră să se aşeze, biroul nu mai avea tăblie în faţă.

Udrea, îmbrăcată cu un costumaş cu fustă destul de scurtă, nu şi-a dat nici ea seama că, o dată aşezată, cei din sală o vor lua razna cu imaginaţia. Astfel, invitaţii care stăteau de partea cealaltă a mesei, în sala mare a Consiliului local, au avut parte de un peisaj inedit... chiloţeii albi imaculaţi ai ministrului Dezvoltării şi Turismului.

Cei din sală păreau aşa de bine dispuşi şi extrem de atenţi la toate gesturile de la prezidiu. De fapt, admirau lenjeria intimă a ministrului.

«Dorel» a comis-o la vizita Elenei

Vizita Elenei Udrea a avut urmări şi pe un şantier din Braşov. Astfel, cum muncitorilor care lucrau la viitorul Pasaj Independenţei le şoptise o „păsărică" că însăşi Elena Udrea ar putea veni în inspecţie, s-au apucat să sape mai cu spor. Un veritabil „Dorel" a reuşit însă, să bage cupa excavatorului exact într-o conductă de apă.

Jetul de apă a urcat la patru metri, inundând în câteva minute o stradă întreagă.

Citeşte şi:

Udrea, Bute îţi mulţumea iar publicul te huiduia

Elena Udrea: «N-am timp să caut produse bio. Mănânc ce găsesc»

Udrea, respinsă de la donarea de sânge

Mircea Badea o vede pe Elena Udrea ca un carton cu mici şi muştar

Udrea interzice Antenele pe pagina ei de Facebook

image
image
image
image
image
image
politie scoala jpeg
padure intunecata jpg
calendar ortodox 2021 31 martie martiriul sf ierarh ipatie   fresca manastirea dionisiu athos jpeg
Supermarket, hipermarket, cumparaturi, casier, shopping, FOTO Shutterstock
Cuplu de tineri chinezi pixabay jpg
prognoza meteo  webp