Elena Udrea îşi vede fetiţa în puşcărie de două ori pe zi

Ultima actualizare:

    Udrea a fost săltată de Interpol pe 3 octombrie
Udrea a fost săltată de Interpol pe 3 octombrie

Elena Udrea, care se află din data de 3 octombrie în închisoarea ”Vilma Curling” din San Jose (Costa Rica), își poate vedea fetița de două ori pe zi.

Deși inițial s-a bătut monedă pe faptul că Udrea va face recurs și va cere ca măsura arestării să fie înlocuită cu arestul la domiciliu pentru a putea sta cu Eva Maria, fetița născută pe 20 septembrie, biroul de presă al Ministerului de Justiție și Pace a precizat că acest lucru nu s-a întâmplat, conform publicației lateja.cr. ”În cadrul închisorii există un centru maternal, unde deținutele care sunt mame pot sta împreună cu copiii. Directorul centrului i-a spus despre acest lucru și așteaptă o solicitare din partea Elenei Udrea în acest sens”, a mai precizat sursa citată.

Până atunci, Udrea își poate vedea fetița de două ori pe zi, când îi este adusă pentru alăptat, într-un spațiu special amenajat din cadrul centrului maternal. 

Micuţa Eva Maria, îngrijită de tăticul Adrian Alexandrov
Micuţa Eva Maria, îngrijită de tăticul Adrian Alexandrov

Elena Udrea, care a fost condamnată, în România, la 6 ani de închisoare în ”Dosarul Gala Bute” pentru luare de mită și abuz în serviciu a fugit la începutul anului 2018 în Costa Rica. În urmă cu zece zile, ea a fost ”săltată” de Interpol în timp ce se afla la plimbare cu fetița sa și cu iubitul ei, Adrian Alexandrov. 

image
image
image
image
image
image
codul lui hammurabi colaj captura video jpg
viata sanatoasa freepik jpg
aldo moro captura video jpg
Conferința de presă comună a președintelui Parlamentului European și a președintelui României urmată de discursul în cadrul dezbaterii „This is Europe“, în plenul Parlamentului European, în Strasbourg. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
gaius appuleius diocles captura video jpg
donald trump printul harry colaj gettyimages jpg
bere istock jpg
teodosie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net