Elev bătut cu o curea de profesor, la Iași. Dascălul a mers acasă la copil ca să îi dea "o corecție"

Situaţie revoltătoare la Iaşi. Un copil de doar 11 ani a fost bătut cu o curea de unul dintre profesorii săi chiar în casa în care locuiește. După scena petrecută, bărbatul s-a oferit să facă meditații cu el.

Copilul de 11 ani a fost bătut cu o curea Foto: Pixabay.com
Copilul de 11 ani a fost bătut cu o curea Foto: Pixabay.com

Un elev de clasa a V-a, de la Școala din Țuțora, județul Iași, care se găsea în plasament familial, a fost bătut de un profesor care predă Tehnologia Informației la instituția de învățământ.

Profesorul a venit la locuința băiatului, și-a scos cureaua de la pantaloni și l-a lovit pe copil de față cu asistentul maternal, sub pretextul că acesta l-ar fi jignit printr-o caricatură.

Conflictul ar fi început pe 3 februarie, când, în urma unei ședințe cu părinții, asistentul maternal a fost contactat de director, care i-a spus să-l primească în vizită pe profesorul Marian Curmei, acesta dorind să poarte o discuție cu elevul.

A doua zi, aceasta a mers să depună plângere şi a fost anunţată conducerea şcolii. După, profesorul s-ar fi lăudat inclusiv în cancelerie cu o corecţie aplicată băiatului. A fost deschis un dosar penal şi se continuă verificările. 

Ce spune bărbatul 

În cursul zilei de ieri, profesorul şi-a înaintat demisia în faţa directoarei şcolii, spunând că a făcut asta pentru că a auzit că şi alţi părinţi sunt îngrijoraţi de ce s-ar putea petrece la respectivele orele. Însă susţine că este nevinovat în faţa acuzaţiilor care i se aduc.

L-a bătut pentru că nu știa tabla înmulțirii

Ne amintim că în luna ianuarie a acestui an, un învățător, din județul Vaslui, a lovit cu bățul peste mâini un elev pentru că nu știa tabla înmulțirii. Cazul a ajuns în atenția autorităților, iar omului i s-a deschis dosar penal. 

În luna octombrie, a anului trecut, un elev din Covasna a ajuns la spital după ce a fost bătut în timpul unei lecții de istorie. Profesorul de istorie, cercetat penal, a avut numai calificative de "foarte bine" până atunci, deși elevii spuneau, pe șoptite, că avea obiceiul să-i lovească direct în cap.

image
image
image
image
image
image
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net