Elev prins cu un cuţit de 21 de centimetri într-un liceu din Piteşti. Săptămâna trecută, o adolescentă a fost găsită cu un pumnal şi două cuţite


    Cuâitul a fost găsit în rucsacul unui elev Foto: adevarul.ro
Cuâitul a fost găsit în rucsacul unui elev Foto: adevarul.ro

Întâmplări halucinente într-un liceu din Pitești! Un elev de 15 ani a fost depistat cu un cuțit de 21 centimetri în ghiozdan, la distanță de doar câteva zile de când asupra unei adolescente au fost găsite mai multe arme albe, în aceeași unitate școlară.

Chemaţi să intervină în Liceuul Tehnologic Dacia din Piteşti, jandarmii argeşeni au găsit în rucsacul unui puşti un cuţit de 21 de centimetri. Oamenii legii fuseseră chemați de conducerea instituției pe motiv că în incinta unităţii de învăţământ se află mai multe persoane care tulbură ordinea publică, scrie adevarul.ro

Ajunşi la faţa locului, jandarmii au identificat trei tineri care, la vederea oamenilor legii au încercat să părăsească zona. Puştii au fost legitimaţi şi supuşi unui control corporal sumar. ”În rucsacul unuia dintre ei a fost găsit un cuţit cu lungimea de aproximativ 21 de centimetri. Pe numele tânărului în vârstă de 15 ani, care este elev al liceului, au fost întocmite actele de sesizare a organelor de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ”Deţinere de obiecte interzise”, cercetările fiind preluate de către poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie”, precizează IJJ Argeș.

De luni, conducerea Jandarmeriei Argeş a dispus ca patrulele aflate în serviciu să efectueze treceri mai dese şi staţionări pe o perioadă mai mare de timp, pentru a preîntâmpina apariţia altor situaţii de acest tip.

3 arme albe asupra unei fete de 16 ani

Săptămâna trecută, joi, la aceaşi liceu a avut loc un incident similar. Jandarmii care au fost solicitați să intervină au găsit în curtea unității doi băieţi şi o fată, cu vârste cuprinse între 15 şi 19 ani. Cei trei au fost legitimaţi şi au fost controlați corporal, iar asupra tinerei în vârstă de 16 ani au fost găsite două cuţite (21 cm şi 25 cm lungime) şi un pumnal tip box.


    Foto: adevarul.ro
Foto: adevarul.ro

Pe numele fetei a fost întocmit dosar penal, iar toți trei au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare de 1.500 de lei pentru pătrunderea fără drept în incinta unităţii de învăţământ şi cu avertismente pentru constituirea de grup în scopul comiterii faptelor antisociale. Pe unul dintre cuţite este inscripţionat ”AMIN”. 

Citește și: 

Un elev a venit cu pistolul la școală la Arad

Elevii care s-au bătut cu săbii, trimişi după gratii

andreea mantea
cub gabi bădălău png
zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
horoscop jpg
Schengen FOTO Shutterstock
dorin cioaba 2 jpg
vouchere pentru energie electrica jpg
cub Daniel Onoriu png
image
image
image
image
image
image
incendiu moscova decembrie 2022 jpg
shutterstock bani 1953888304 jpg
cub gabi bădălău png
dorin cioaba 2 jpg
Schengen FOTO Shutterstock
vouchere pentru energie electrica jpg