Eleva-mamă în vârstă de 14 ani e fruntașă la învățătură

Ultima actualizare:

    Copila nu lipsește de la cursuri
Copila nu lipsește de la cursuri

Înapoi la școală! O elevă din comuna gorjeană Roşia de Amaradia, însărcinată pe când avea 13 ani cu un tânăr, a născut un copil sănătos şi a reuşit să intre la liceu. Mai mult decât atât, eleva - mamă are rezultate foarte bune la şcoală.

Acum în vârstă de 14 ani, puștoaica este ajutată de familie să aibă grijă de copil. În ciuda faptului că este mămică, fata învață foarte bine. „Urmează cursurile liceului zi de zi şi nu absentează. Este una dintre cele mai bune eleve din clasa a IX-a. Din câte ştiu, de copil are grijă familia şi fata este ajutată astfel să frecventeze şcoala“, spune Ilona Faităr, directorul Liceului Tehnologic din Roşia de Amaradia. Aceasta dezvăluie că eleva îşi doreşte să urmeze o şcoală post liceală după terminarea liceului şi să devină asistent medical.  

Copila continuă să aibă o relaţie cu tatăl copilului, mai mare decât ea cu zece ani, care lucrează alături de tatăl ei în cadrul unei echipe de lucrători în construcţii. El a fost cercetat de poliţie pentru că a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră şi a fost trimis în judecată de procurori, procesul aflându-se pe rolul Judecătoriei Novaci. La liceul din Roşia de Amaradia mai învață o mamă, elevă în clasa a XI-a. Și aceasta vine la şcoală regulat şi nu are absenţe, fiind ajutată tot de familie. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
green 1710328 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net