Elevi pălmuiţi şi traşi de păr la ora de matematică în Bacău

CLIIMA20120220 0168 1 jpeg
Elev la şcoală

Gheorghe Ciobanu, profesor de matematică la Şcoala „Mihail Sadoveanu" din Bacău, a dat cu subsemnatul la Poliţie după ce săptămâna trecută ar fi lovit doi elevi de la clasa a VII-a.

Profesorul de 64 de ani, cu peste 46 de ani vechime la catedră, este acuzat de părinţii unui elev bolav de astm bronşic că l-a bătut, pălmuit şi păruit.

Un coleg al copilului ar fi fost şi el plesnit de Gheorghe Ciobanu. Scenele violente au avut loc săptămâna trecută în timpul orei, când băiatul bolnav de astm şi-a anunţat colegii imediat după pauză: „Vine Ciobanu!".

Fetiţă de nouă ani izbită de maşină în plină stradă

La auzul acestei propoziţii dascălul s-a enervat şi i-a ameninţat pe elevi că le dă lucrare de control dacă nu spun cine a strigat „Vine Ciobanu!". Unul dintre elevi, pentru a evita extemporarul, şi-a asumat vina, deşi nu el strigase. Dascălul a început să-l pălmuiască până în spatele clasei moment în care s-a ridicat şi băiatul bolnav de astm bronşic care strigase. Dascălul l-a bătut şi pe acesta.

Elevii au filmat scenele care au ajuns la conducerea şcolii. Dascălul acuzat are o altă versiune. „Nu este adevărat. Nu l-am bătut, doar l-am tras de păr. Eram în timpul orei şi făceau probleme, alergau şi deranjau ora. Am plătit pentru asta. Regret profund. Regret, regret de mii de ori! În cei 46 de activitate nu am mai trecut prin aşa ceva", a spus bărbatul care miercuri a dat declaraţii în faţa poliţiştilor.

Vezi AICI filmul cu profesorul bătăuş şi ce zice directoarea şcolii.

3 alina ceusan 2 jpg
Călin Hagima şi Roxana Nemeş sunt foarte fericiţi împreună jpeg
6 victor ponta si daciana sarbu avere jpg jpeg
anca serea fiica jpg
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
vlăduța lupău png
293172253 1378552842655773 4982117340242158991 n jpg
image
image
image
image
gabriela firea nicusor dan jpeg
tragedie cobadin jpg
donald trump jpeg
image png
China Taiwan şi SUA adversari FOTO SHUTTERSTOCK
foto1 profimedia 0335766210 jpeg