Elevii au venit la Liceul «Tudor Vianu» pentru a-şi susţine profesorul

Ultima actualizare:
Unul dintre mesajele de pe poarta Liceului "Tudor Vianu"
Unul dintre mesajele de pe poarta Liceului "Tudor Vianu"

Zeci de persoane s-au adunat duminică, 7 februarie, în faţa Colegiului de Informatică "Tudor Vianu" pentru a-l susţine pe profesorul Severius Moldoveanu, acuzat că a obligat un elev să se târască în genunchi pentru o notă mai mare.

Elevi, prăinţi, dar şi absolvenţi ai prestigiosului liceu din Bucureşti s-au strâns în faţa acestuia pentru a-şi manifesta susţinerea pentru profesorul "acuzat pe nedrept", spun ei.

"Era ora de matematică, iar profesorul Severius Moldoveanu, care a fost şi director al instituţiei de învăţământ, ne-a adus tezele. Unii dintre noi au luat note mari, inclusiv zece, alţii au luat şi note mici. Printre ei s-a numărat şi Marcus, băiatul despre care s-a spus că a fost umilit de profesor pentru un punct în plus la teză", a declarat o elevă pentru adevarul.ro.


    Unul dintre mesajele de pe poarta Liceului
Unul dintre mesajele de pe poarta Liceului

"Gluma a fost iniţiată de cealaltă clasă, pentru că suntem două clase de a X-a, unde un elev l-a întrebat pe profesor dacă îi dă un punct în plus dacă se târăşte în genunchi. Evident, răspunsul a fost că nu. Gluma a fost transmisă şi la clasa noastră. Când a venit în clasă, noi i-am sugerat lui Marcus, care era nemulţumit de nota 5, să îngenuncheze pentru un punct. Şi a făcut-o. Toată clasa a ştiut că e o glumă, şi noi, şi domnul profesor", a mai spus fata.

Cei prezenţi duminică în faţa Liceului "Tudor Vianu" cred că scandalul a fost pornit de mama unei eleve care nu învaţă. În plus, postarea de pe Facebook care a făcut cazul cunoscut prima dată a fost publicată de un coleg de serviciu al mamei respective. Ministerul Educaţiei desfăşoară o anchetă pentru a afla ce s-a întâmplat de fapt.

Citeşte pe adevarul.ro de ce elevul "umilit" s-ar fi târât până la catedră.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
ayrton senna 30 ani de la moartea lui jpg
image png
439200637 840468834788027 9054120070225781105 n jpg
familie fericita in natura jpg
gradina pixabay jpg
simona bucura oprescu ministrul muncii jpg
faina jpg
1 maioneza de post cu cartofi jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net