Elevii din sectorul 4 învaţă regulile de circulaţie prin joc


    Elevii vor învăţa educaţie rutieră după un manual specialFoto: arhivă personală
Elevii vor învăţa educaţie rutieră după un manual specialFoto: arhivă personală

Metodă nouă de a dobândi cunoştinţe pentru elevii din sectorul 4. Micuţii înscrişi în clasele zero, I și a II-a vor învăța, prin joc, regulile de circulație, cum să acorde primul-ajutor în cazul unui accident, dar și cum să respecte mediul și ce înseamnă să fii un cumpărător responsabil atunci când achiziționezi alimente, legume și fructe.

La „Ora de dirigenție – Altfel”, cei mici vor face și educație civică. Astfel, vor afla cât de nocivă este violența și cum pot preveni și combate actele de violență în familie, la școală, pe stradă, cum trebuie să se protejeze pentru a nu deveni victime ale traficanților de persoane, dar și de ce nu trebuie să poarte arme albe, sau obiecte care pot pune în pericol viața lor, sau pe a celor din jur.

“Siguranța copiilor noștri este cea mai importantă pentru mine. Dar, la fel de important este ca cei mici să învețe ce înseamnă spiritul civic, ce înseamnă să fie responsabili, să ducă o viață sănătoasă, să protejeze mediul. Acest proiect vine în continuarea altui proiect introdus la începutul acestui an școlar, Patrula Școlară, o structură de Poliție Locală care protejează în mod real copiii. Cei mici trebuie să primească și educația necesară pentru a fi cetățeni mai buni, pentru a deveni oameni cu care comunitatea noastră să se mândrească”, a spus Daniel Băluță, primarul sectorului 4.

Proiectul se va derula până la finele acestui an școlar. Orele de dirigenție – Altfel vor include și cursuri practice, dar se vor desfăşura şi după un manual special de educaţie rutieră. 

pexels Horoscop 28 octombrie
FotoJet (4) jpg
finala chefi la cutite 2022 (1) jpg
Chefi la Cutite  Nosfe si Madalina Foto Mihai Stetcu jpg
Rodica și Niculae Badalau jpg
foto1 bugetarib jpg
simona gherghe jpg
foto1 victor si zetab jpg
1 tratamente cu hrean jpg jpeg
Moisă Irod veteran din Sibiu ultimul soldat român din Garda Regală Sursă Brigada 30 Gardă „Mihai Viteazul” jpg
image
image
image
image
parada militara 1 decembrie jpg
simona gherghe jpg
Parada militară
foto 8 meda contras  Anglia jpg
(EPA EFE) 5914678 jpg
femeie de serviciu   foto mare jpg