Eliberarea lui Liviu Dragnea, judecată la Înalta Curte. Ce a declarat fostul lider PSD

image
Liviu Dragnea a fost condamnat la trei ani și șase luni de pușcărie în dosarul angajărilor fictivefoto: Inquam Photos

Liviu Dragnea ├«ncearc─â, a patra oar─â, s─â ob╚Ťin─â eliberarea din pu╚Öc─ârie. Cererea fostului lider PD a fost trimis─â de judec─âtorii de la Tribunalul Bucuresti la ├Änalta Curte de Casa╚Ťie ╚Öi Justi╚Ťie. Dragnea a comentat, ironic, c─â i se va termina mandatul de executare p├ón─â c├ónd se va lua o decizie ├«n acest caz.

Judec─âtorii de la Tribunalul Bucure┼čti au decis, mar╚Ťi, ca cererea de eliberare a lui Liviu Dragnea s─â fie trimis─â la ├Änalta Curte de Casa┼úie ┼či Justi┼úie. Curtea Suprem─â a respins deja o cerere similar─â formulat─â de avoca┼úii fostului lider PSD, anun╚Ť─â Digi 24, cit├ónd Agerpres.

Decizia a fost luată de judecătoarea Manuela Orzaţă, care anterior a mai făcut o cerere de abţinere în acest proces, scrie Agerpres. Liviu Dragnea a făcut anterior o cerere de recuzare a magistratului, dar solicitarea lui a fost respinsă.

├Än urma deciziei luate mar┼úi, contesta┼úia la executare depus─â de Liviu Dragnea se va judeca la ├Änalta Curte de Casa┼úie ┼či Justi┼úie, instan┼ú─â care i-a respins ├«n luna ianuarie o solicitare identic─â.

Liviu Dragnea: ÔÇŁC├ónd ajunge s─â se judece aceast─â cerere ├«mi termin mandatulÔÇŁ

Înainte de luarea acestei hotărâri, Liviu Dragnea a afirmat, în sala de judecată, că cererea sa este amânată din variate motive și că va ajunge să își termine mandatul de executare până să se dea o decizie.

ÔÇ×C├ónd ajunge s─â se judece aceast─â cerere ├«mi termin mandatul. Dup─â o cerere de ab┼úinere aprobat─â, o cerere de recuzare respins─â, Tribunalul putea trimite la alt─â instan┼ú─â dosarulÔÇŁ, a afirmat Liviu Dragnea.

Avoca╚Ťii lui Liviu Dragnea s-au contrat cu procurorul ├«n sala de ╚Öedin╚Ť─â de la Tribunalul Bucure╚Öti. Totul, dup─â ce judec─âtoarea a spus c─â ├Änalta Curte de Casa┼úie ┼či Justi┼úie ar trebui s─â judece aceast─â solicitare venit─â din partea fostului lider PSD, av├ónd ├«n vedere c─â o solicitare similar─â a fost deja discutat─â de Curtea Suprem─â.

Citește și:

Dragnea, mesaj din pu╚Öc─ârie de 1 decembrie: ÔÇ×╚Üara mea, am renun╚Ťat la libertate de dragul t─âu!ÔÇŁ

Liviu Dragnea i-a pus bodyguard iubitei sexy. Uite cum i-am surprins pe cei doi!

Avoca┼úii fostului lider social-democrat au sus┼úinut c─â cererea de a trimite dosarul la Curtea Suprem─â nu poate fi admis─â, av├ónd ├«n vedere c─â face referire exclusiv la starea de arest a fostului pre┼čedinte PSD.

Ap─âr─âtorii lui Dragnea au mai sus╚Ťinut c─â cererea trebuie judecat─â la Tribunalul Bucure┼čti pentru c─â aceasta e instan┼úa care a emis mandatul de arestare pe numele s─âu.

E a patra cerere de eliberare formulat─â de ap─âr─âtorii fostului ┼čef al PSD.

Liviu Dragnea a fost condamnat ├«n luna mai a anului trecut la 3 ani ┼či jum─âtate de ├«nchisoare ├«n dosarul angaj─ârilor fictive de la DGASPC Teleorman.

silviu silvius prigoana jpeg
Lucile Randon
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
anamaria prodan3 png
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
tonciu prodan reghe jpeg
280952814 1610884362606650 749984686026597387 n jpg
laura cosoi jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 26 iunie sf david tesalonic png
silviu silvius prigoana jpeg
E bine în parc, păcat că sunt atâţia ţânţari! jpeg
Lucile Randon
lacul techirghiol apa roz explicatie fenomen constanta 775659 webp
so╚Ťie george simion jpeg