Emil Boc: Victor Ponta şi Crin Antonescu încurajează indirect furtul, frauda şi hoţia

"Am constatat două lucruri: pe de o parte, domnul Ponta îi încurajează pe elevi la bacalaureat să copieze, că asta e singura sursă de a putea reuşi în viaţă şi a fost extrem de revoltat când s-a aplicat un bacalaureat corect în România, deci încurajând indirect furtul şi frauda. Acelaşi lucru îl face şi domnul Antonescu, încurajând hoţia prin faptul că apreciază proiectul Guvernului mai blând în privinţa confiscării averilor ilicite decât proiectul USL", a spus Emil Boc luni, la Ploieşti, la finalul unei întâlniri cu oameni de afaceri din Prahova.

Premierul a spus că, din punctul său de vedere, Crin Antonescu fie nu a citit proiectul Guvernului referitor la confiscarea averilor ilicite, fie nu este interesat de subiect. Boc a vorbit, în acest context, despre diferenţa dintre actualii guvernanţi şi cei care se consideră a fi o alternativă pentru România.

"Îi spun foarte direct: în timp ce proiectul Guvernului permite confiscarea averilor pentru fapte de corupţie, proiectul USL-ului nu permite confiscarea averilor pentru fapte de corupţie. Şi cred că asta spune totul despre viziunea USL-ului în România. În domeniul învăţământului încurajează copiatul, în domeniul averilor încurajează corupţia. Asta este diferenţa între actualii guvernanţi şi cei care pretind a fi viitoarea alternativă a României. Ei încurajează corupţia şi furtul, inclusiv la copiat, inclusiv la Bacalaureat, în timp ce Guvernul a aprobat un proiect de lege care permite confiscarea averilor ilicite inclusiv pentru fapte de corupţie. E un lucru la care poate opoziţia ar fi bine să mediteze mai mult", a susţinut primul-ministru.

transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet jpg
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
Alexandra Starr. SURSA FOTO: Instagram
Alec Baldwin are acum opt copii jpg
Phoebe Lee Matthew a fost mușcată de o „văduvă falsă” jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Mihailo Dianov avea o mână grav rănită atunci când a fost capturat jpg
Lizz Truss FOTO Getty Images jpg
accident motilor buun jpeg
image
image
image
image
1231 jpg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg
Phoebe Lee Matthew a fost mușcată de o „văduvă falsă” jpg
Melissa Jenkins Johanson a încercat să scape de pedeapsă dând vina pe câinele ei jpg
Mihailo Dianov avea o mână grav rănită atunci când a fost capturat jpg
transfagarasan 2819625 1920 jpg