Emir Kusturica, la Festivalul Peninsula

Evenimentul are loc în perioada 18-21 iulie şi printre cei care vor urca pe scenă amintim pe Şuie Paparude, Viţa de vie, Luna Amară (joi), Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra (vineri), Kumm, N.O.H.A. sau Modestep (sâmbătă), Grimus în ultima zi. Biletul pentru o zi costă 70 de lei până pe 17 iulie şi 90 de lei de la intrare, iar abonamentul costă 210 lei, respectiv 240 de lei de la faţa locului.

Vedetele îşi donează lucruri pentru un caz umanitar

Mai multe vedete autohtone îşi dau mâna pentru un caz umanitar ce implică salvarea vieţii unei mămici de numai 35 de ani, diagnosticată cu tumoare pe creier. Inna, Mirela Stelea, Cristina Rus, Geanina Ilieş, Ellie White, Dorotheea, dar şi Antonia şi Alex Velea vor dona obiecte personale ce urmează să fie scoase la licitaţie în cadrul unui eveniment care se va desfăşura duminică, 14 iulie, de la ora 18.00, în Tete a Tete din Parcul Herăstrău. Dacă vrei să cumperi un suvenir de la vedeta preferată sau doar să contribui şi tu cu bani poţi veni în această seară în Herăstrău.

200 de artişti la Waha Festival

200 de artişti din ţară şi din străinătate, împărţiţi pe 3 scene, vor face show în perioada 18-21 iulie la Bălţanii Mari (judeţul Covasna), în cadrul Waha Festival. Aflat la cea de-a doua ediţie, festivalul are loc în aer liber, în mijlocul naturii, intenţia fiind aceea de a aduce oamenii mai aproape de muzică şi natură. Astfel, e focalizat pe 3 direcţii principale: muzică şi dans, arte şi spectacole şi trai alternativ. Preţul unui bilet este de 220 de lei. Mai multe detalii pe wahafestival.ro.

cub andi moisescu olivia steer png
FotoJet jpg
zodia singura de sarbatori jpg
FotoJet (1) jpg
cub amal george cooney png
horoscop zilnic 16 februarie jpeg
cub anamaria prodan png
cub cristina spătar png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 6 decembrie sf ierarh nicolae icoana de gabriel toma chituc jpeg
ciprian pian duduianu jpg
viteza austria politia jpg
Vladimir Putin jpg
Acastist Sfântul Nicolae, sursă foto: Pixabay
FotoJet jpg