Emir Kusturica, la Festivalul Peninsula

Ultima actualizare:

Evenimentul are loc în perioada 18-21 iulie şi printre cei care vor urca pe scenă amintim pe Şuie Paparude, Viţa de vie, Luna Amară (joi), Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra (vineri), Kumm, N.O.H.A. sau Modestep (sâmbătă), Grimus în ultima zi. Biletul pentru o zi costă 70 de lei până pe 17 iulie şi 90 de lei de la intrare, iar abonamentul costă 210 lei, respectiv 240 de lei de la faţa locului.

Vedetele îşi donează lucruri pentru un caz umanitar

Mai multe vedete autohtone îşi dau mâna pentru un caz umanitar ce implică salvarea vieţii unei mămici de numai 35 de ani, diagnosticată cu tumoare pe creier. Inna, Mirela Stelea, Cristina Rus, Geanina Ilieş, Ellie White, Dorotheea, dar şi Antonia şi Alex Velea vor dona obiecte personale ce urmează să fie scoase la licitaţie în cadrul unui eveniment care se va desfăşura duminică, 14 iulie, de la ora 18.00, în Tete a Tete din Parcul Herăstrău. Dacă vrei să cumperi un suvenir de la vedeta preferată sau doar să contribui şi tu cu bani poţi veni în această seară în Herăstrău.

200 de artişti la Waha Festival

200 de artişti din ţară şi din străinătate, împărţiţi pe 3 scene, vor face show în perioada 18-21 iulie la Bălţanii Mari (judeţul Covasna), în cadrul Waha Festival. Aflat la cea de-a doua ediţie, festivalul are loc în aer liber, în mijlocul naturii, intenţia fiind aceea de a aduce oamenii mai aproape de muzică şi natură. Astfel, e focalizat pe 3 direcţii principale: muzică şi dans, arte şi spectacole şi trai alternativ. Preţul unui bilet este de 220 de lei. Mai multe detalii pe wahafestival.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net