Episod înduioşător la Vaslui. “Mami, nu fi tristă că o să mori, aşa o să scapi de bătăile lui tata”

Ultima actualizare:

    Asistenta Roxana Radu i-a făcut o bucurie puştiului, cumpărându-i tot ce şi-a dorit
Asistenta Roxana Radu i-a făcut o bucurie puştiului, cumpărându-i tot ce şi-a dorit

Un echipaj medical de la Serviciul de Ambulanţă al Judeţului Vaslui a fost impresionat până la lacrimi! O femeie de 39 de ani a fost preluată de echipajul ambulanţei în stare gravă. Dincolo de boală, pacienta era bătută de soţ, fiind plină de vânătăi. Vorbele băieţelului cel mic, care a condus-o la ambulanţă, i-au emoţionat pe medici şi pe asistente.

Gest şi cuvinte neaşteptate la plecarea ambulanţei din suburbia Bahnari a Vasluiului! Conştient că mama lui se află în stare foarte gravă, Vasilică, mezinul familiei Bulbuc, a luat-o de mână, în timp ce se afla pe targa de la Ambulanţă, şi i-a spus: ”Mami, nu fi tristă că o să mori, aşa o să scapi de bătăile lui tata. Nu o să mai bei vin. Eu o să am grijă de mine”. Cadrele medicale au amuţit, stăpânindu-şi cu greu lacrimile, apoi au condus-o pe femeia de 39 de ani, aflată în stare gravă, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui.

Alimente şi hăinuţe

Impresionată de momentele triste prin care trece băieţelul, asistenta medicală Roxana Radu, de la Serviciul de Ambulanţă Vaslui, l-a condus pe micuţ la magazinul din sat pentru a-i cumpăra ceea ce-şi dorea. Modest, Vasilică a ales câteva alimente şi câteva hăinuţe. În plus, Roxana şi-a mobilizat apropiaţii pentru a le întinde o mână de ajutor băieţelului şi fratelui său mai mare.

Diagnosticată de mai multă vreme cu o hiroză hepatică, femeia de 39 de ani s-a simţit tot mai rău în ultima perioadă, din cauza lipsei de tratament şi a consumului de alcool. Pacienta era plină de vânătăi pe faţă, iar soţul, luat la întrebări de echipajul medical, a susţinut că, de fapt, femeia ar fi căzut.

Citeşte articolul complet despre drama familiei nevoiaşe pe adevarul.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net