Episod înduioşător la Vaslui. “Mami, nu fi tristă că o să mori, aşa o să scapi de bătăile lui tata”


    Asistenta Roxana Radu i-a făcut o bucurie puştiului, cumpărându-i tot ce şi-a dorit
Asistenta Roxana Radu i-a făcut o bucurie puştiului, cumpărându-i tot ce şi-a dorit

Un echipaj medical de la Serviciul de Ambulanţă al Judeţului Vaslui a fost impresionat până la lacrimi! O femeie de 39 de ani a fost preluată de echipajul ambulanţei în stare gravă. Dincolo de boală, pacienta era bătută de soţ, fiind plină de vânătăi. Vorbele băieţelului cel mic, care a condus-o la ambulanţă, i-au emoţionat pe medici şi pe asistente.

Gest şi cuvinte neaşteptate la plecarea ambulanţei din suburbia Bahnari a Vasluiului! Conştient că mama lui se află în stare foarte gravă, Vasilică, mezinul familiei Bulbuc, a luat-o de mână, în timp ce se afla pe targa de la Ambulanţă, şi i-a spus: ”Mami, nu fi tristă că o să mori, aşa o să scapi de bătăile lui tata. Nu o să mai bei vin. Eu o să am grijă de mine”. Cadrele medicale au amuţit, stăpânindu-şi cu greu lacrimile, apoi au condus-o pe femeia de 39 de ani, aflată în stare gravă, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui.

Alimente şi hăinuţe

Impresionată de momentele triste prin care trece băieţelul, asistenta medicală Roxana Radu, de la Serviciul de Ambulanţă Vaslui, l-a condus pe micuţ la magazinul din sat pentru a-i cumpăra ceea ce-şi dorea. Modest, Vasilică a ales câteva alimente şi câteva hăinuţe. În plus, Roxana şi-a mobilizat apropiaţii pentru a le întinde o mână de ajutor băieţelului şi fratelui său mai mare.

Diagnosticată de mai multă vreme cu o hiroză hepatică, femeia de 39 de ani s-a simţit tot mai rău în ultima perioadă, din cauza lipsei de tratament şi a consumului de alcool. Pacienta era plină de vânătăi pe faţă, iar soţul, luat la întrebări de echipajul medical, a susţinut că, de fapt, femeia ar fi căzut.

Citeşte articolul complet despre drama familiei nevoiaşe pe adevarul.ro! 

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
cub rona hartner png
cub rebeca onoriu png
cub Top 3 cele mai dotate zodii png
FotoJet (5) jpg
jenna ortega despre rolul wednesday jpg
catherine zeta jones png
image
image
image
image
image
image
foto1 porcul jardelb jpg
foto1 anais si antoniob jpg
calendar ortodox 2021 8 decembrie sf cuvios patapie doxologia jpeg
marilyn manson Popa Elena Luminita jpg
Forțe de ordine în preajma ambasadei Ucrainei la București după ce au fost descoperite niște plicuri suspecte. FOTO Inquam Photos / George Călin
FotoJet jpg