Episodul abominabil de la Ploieşti. De ce şi-a ucis fiul în somn cu ciocanul

Ultima actualizare:

    Lucia Grozea şi-a mărturisit fapta înfiorătoare după două săptămâni
Lucia Grozea şi-a mărturisit fapta înfiorătoare după două săptămâni

Crimă cumplită la Ploieşti! O mamă și-a ucis lovit fiul cu ciocanul în cap, de mai multe ori, în timp ce acesta dormea. După ce l-a ucis cu sălbăticie, femeia a săpat o groapă în spatele casei şi a acoperit cadavrul cu pământ. După zile, femeia a sunat la Poliţie şi a mărturisit fapta sângeroasă.

Crima de pe strada Rovine i-a îngrozit pe locuitorii cartierului ploieştean Mihai Bravu. Cea care i-a dat viaţă lui Lucian Mitrănuş a decis, în noaptea de 2 spre 3 octombrie, să i-o curme. Pensionara Lucia Grozea a aşteptat ca fiul ei, în vârstă de 41 de ani, să adoarmă, apoi l-a izbit cu ciocanul în cap până l-a lăsat fără suflare. Ca să-şi acopere crima, femeia de 64 de ani şi-a îngropat fiul în spatele casei.


    Lucian Mitrănuş, bărbatul omorât cu ciocanul
Lucian Mitrănuş, bărbatul omorât cu ciocanul

Luni după-amiază, la două săptămâni după ce l-a ucis pe bărbat, Lucia Grozea a anunţat Poliţia. Anchetatorii au mers să verifice spusele femeii, care s-au adeverit. Lucian Mitrănuș a fost descoperit în curtea din spatele casei, exact în locul în care mama sa indicase că l-a îngropat.

“Lucia Grozea a povestit că a mutat cadavrul, până să-l îngroape, în mai multe locuri. Ea a săpat groapa”, spune Florentina Ilioiu, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova.

“El e în pământ, ea - la puşcărie”

Femeia a susţinut în faţa anchetatorilor că nu mai suporta coşmarul la care era supusă de băiatul ei, cunoscut drept consumator de alcool. Lucia Grozea s-a plâns că era bătută des de Lucian Mitrănuş.

Vecinilor nu le vine să creadă că o asemenea grozăvie s-a petrecut în cartierul lor. “El e în pământ, ea - la pușcărie. Nu poate să știe nimeni ce era la ei în casă. Nu o credeam în stare de așa ceva. Ce-i drept, îi auzeam că se ceartă”, povesteşte Eugeniu Petre, care locuiește în casa alăturată. “Nu  o bătea. Am fost de față când el era în stație, ea a venit și apoi l-a luat la bătaie. El o respecta, nu dădea în ea, dar erau scandaluri mari la ei”, adaugă o vecină.

Lucia Grozea a fost arestată ieri dimineaţă pentru 30 de zile, fiind acuzată de omor calificat cu premeditare. Dacă va fi găsită vinovată, mama ucigaşă riscă 25 de ani de închisoare. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net