Evaluarea sănătății într-o nouă dimensiune – Centrul vital Bucuresti

Ultima actualizare:

    Mihaela Moise –terapeut in medicina alternativa si complementara
Mihaela Moise –terapeut in medicina alternativa si complementara

Mihaela Moise –terapeut in medicina alternativa si complementara avizat de catre UPMCA si membru in ordinul practicienilor de medicina alternativa si complementara pentru ramura de Nutritie,Stil de viata, Biorezonanta(tratamente la nivel energetic prin intermediul dispozitivelor de biorezonanta) din anul 2017 si in prezent. Motivul pentru care am ales meseria de terapeut a fost din dorinta de a schimba lucrurile,am avut experienta trista de a vedea cum sub ochii mei o fiinta foarte draga mie s-a stins datorita unui cancer pulmonar,iar eu am simtit doar neputinta,neavand cunostiintele necesare in aceea perioada de a o putea ajuta. Mi-as fi dorit sa fi putut face ceva la aceea vreme, sa am bagajul de cunostiinte pe care-l am acum,asa ca, am decis sa fac ceva pentru a ajuta alte persoane sa preintampine instalarea unor afectiuni,sa-si imbunatateasca calitatea vietii si sa se bucure de fiecare zi in parte,deoarece stim cu totii ca un om sanatos are o mie de dorinte in timp ce unul bolnav una singura.

Activitatea mea ca si terapeut in Biorezonanta a inceput in anul 2018 cand am colaborat cu reprezentantul serviciilor medicale cubaneze in Romania intr-un centru cu specific oncologic din Bucuresti.Meseria de terapeut nu este una usoara, este un domeniu in care totul trebuie pus in practica cu 100% simt al raspunderii iar pentru a ma asigura ca lucrurile sunt facute asa cum ar trebuii si de catre alti terapeuti in anul 2019 am devenit trainer in biorezonanta, scriind manualul pentru suportul de curs ce a fost recunoscut de ministerul muncii si educatie pentru o renumita scoala din Bucuresti, colaborarea mea cu centrul VITAL (https://www.vitalbucuresti.ro/) a inceput in luna februarie a acestui an, iar aici am gasit persoane dornice de a isi dedica activitatea, la fel ca si mine, cu aceeasi dorinta de a-si imparti cunostiinte ce tin de imbunatatirea calitatii vietii cu persoanele ce sunt interesate de a schimba in bine lucrurile din viata dumnealor.

Testarea cu bioplasm 9D - este unul dintre cele mai moderne echipamente de medicina complementara ale timpului nostru.

Este o metoda noninvaziva de investigare a starii de sanatate prin biorezonanta magnetica. Scanarea se face la nivelul campului energetic prin captarea undelor electromagnetice de la nivel cerebral prin intermediul carora vor fi masurate vibratiile emise de organismul subiectului testat la nivel celular. In urma testarii se vor primi rezultate cu privire la dezechilibrele energetice corespunzatoare anumitor sisteme (organe). Aceste dezechilibre reprezinta amprenta energetica scazuta a celulelor afectate din punct de vedere metabolic, astfel pot fi identificate predispozitiile catre o anumita afectiune cu mult inainte ca aceasta sa isi faca simtita prezenta.

Este o metoda rapida de investigare iar cel mai important lucru este acela ca putem sa prevenim instalarea unei afectiuni in campul fizic al persoanei testate prin recomandari ce tin

de stil de viata sanatos dar si tipul de terapii complementare care se potrivesc fiecarei persoane in parte, deoarece afectiunile de care majoritatea persoanelor sufera au la baza cel mult doua cauze restul fiind efecte, iar aici in centru Wellness VITAL noi urmarim sa ajutam oamenii sa-si imbunatateasca calitatea vietii atingand cauzele generatoare ale suferintei acestora chiar cu mult ca ele sa fie simtite.

Ma declar multumita de activitatea mea ca si terapeut in acest centru pentru ca am o mare satisfactie personala in momentul in care revad o persoana la ceva timp dupa ce ne-a calcat pragul ca a pus in practica sfaturile ce i-au fost date si si-a imbunatatit calitatea vietii si ma bucur enorm sa pot afirma ca desi colaborarea mea a inceput de foarte putin timp cu centru VITAL deja ne-au calcat pragul peste 1.100 de persoane ce au avut ocazia sa-si testeze starea de sanatate, sa previna instalarea afectiunilor sau sa-si imbunatateasca calitate vietii. Nimic nu se compara cu zambetul si cuvintele de multumire venite din partea celor pe care-i poti ajuta sa-si schimbe lucrurile in mai bine.

Adresa: Bucuresti, Sector 3, Strada Baba Novac, nr. 20 A.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net