EXCLUSIV Imagini cu bona care a fugit cu banii lui Vanghelie

11 mai 2017
article img
Marian Vanghelie şi Oana Mizil au rămas cu o paugă de 50.000 de euro şi fără cele două menajere foto: arhiva personală

La începutul lunii martie, Marian Vanghelie și familia sa treceau prin clipe de șoc! Una dintre bonele filipineze care avea grijă de copil, a fugit cu bani și bijuterii în valoare de 50.000 de euro.

Pe 18 martie, o dată cu venirea primăverii, la Palatul din Snagov al lui Marian Vanghelie s-a pornit alarma! Judith Pamonang, una dintre bone, în loc să aibă grijă de fata lui, a trecut la planul pe care îl avea în cap: să fure și să fugă cu diverse valori aflate în casă. A pus mâna pe aproximativ 1.000 de euro, dar şi pe două inele cu diamante şi un ceas foarte valoros. Prejudiciul total se ridică la 50.000 de euro.  

article img
Bona filipineză a fugit cu bani și bijuterii în valoare de 50.000 de euroFoto: Click!

”Nu ştiu ce se mai întâmplă cu acest caz şi dacă o să mai recuperez prejudiciul. Nu am timp de aşa ceva, în plus m-a luat şi o răceală rău de tot. Sunt persoane abilitate care au grijă de asta. Eu nu sunt un om rău, dar acea ”doamnă” m-a enervat foarte tare. Dacă nu avea atitudinea respectivă, vă spun sincer că eu o lăsam în pace”, ne spunea recent, fostul primar al Sectorului 5.