Exclusiv! În ce condiții se va derula marea finală „Românii au talent”. E o premieră!

Ultima actualizare:

    Andi, Andra, Mihai Petre și Florin Călinescu nu se vor mai reuni la această masă, ci vor juriza din propriile casefoto: PRO TV
Andi, Andra, Mihai Petre și Florin Călinescu nu se vor mai reuni la această masă, ci vor juriza din propriile casefoto: PRO TV

Pandemia schimbă total formatul emisiunii „Românii au talent”. Marea finală de vineri seara se va desfășura în condiții speciale, fără scena strălucitoare, fără aplauzele publicului, fără veselia celor doi prezentatori din culise. Reprezentanții PRO TV s-au adaptat și au găsit o soluție inedită, unică în România: pe Skype.

„Finala de acasă” – așa se va numi marea finală a „Românii au talent”, sezonul zece. Practic, cei zece concurenți își vor susține numerele din propria sufragerie, momentele lor vor fi prezentate de Smiley și Bartoș de la ei de acasă și tot din intimitatea locuinței personale, cu telefonul în față, vor juriza Andra, Mihai Petre, Andi și Florin Călinescu. „Din punct de vedere tehnic, va fi nebunie. Imaginați-vă că la un moment dat, când va începe votarea sau la anunțarea rezultatelor, pe ecran vor fi mai multe imagini cu jurații, toți concurenți, prezentatorii. Va fi o provocare, ceva nou, original, surprinzător”, au declarat în exclusivitate pentru Click! surse din PRO TV.

În așteptarea spectacolului de vineri seara, reprezentanții emisiunii au lansat o campanie online cu vedete ale trustului în propria locuință. Jorge se filmează stând pe canapea, elegant, pregătit de show, Geanina Ilieș se transformă și ea din haine de casă într-o rochie superbă, cu același mesaj: „nu contează faptul că nu suntem în sală, noi tot la fel ne pregătim de spectacol”.

O altă premieră: vor fi premii în bani și pentru locurile 2 și 3

O altă noutate va fi aceea că, pentru prima dată, pe lângă premiul întâi de 120.000 de euro, se vor acorda bani și ocupanților locurilor 2 și 3.  Astfel, concurentul clasat pe locul doi în urma voturilor publicului va primi 20.000 de euro, iar cel de pe locul trei 10.000 de euro. Până joi seara, tot publicul va putea vota preferatul pentru premiul de originalitate, unde candidează 22 de concurenți.

Cine sunt cei 10 concurenți

Concurenții din marea finală sunt cei care au obținut golden buzz în acest concurs. Fiecare jurat și cei doi prezentatori au apăsat de două ori butonul auriu.

  • Astfel, Andra i-a trimis în finală pe Siena Vuscan (fetița din China cu voce superbă) și pe micuțul pianist Mihai Țigaret.
  • Finaliștii lui Florin Călinescu sunt cântăreții Radu Palaniță și Aura Marcu.
  • Mihai Petre a fost impresionat de micuța dansatoare Sara Ardeleanu și de duo acrobatic Ludivine Furnon.
  • Andi Moisescu a apăsat butonul auriu pentru micuțul geniu al matematicii Theodor Marcu și pentru cântărețul Erno Varga.
  • Pavel și Smiley i-au trimis în marea finală pe experta în dans pe hoverboard Daria Călugăru și pe imitatorul de sunete Gennady Tkachenko-Papizh.
image
image
image
image
image
image
maidanez caini agresivi caine foto gheorghe florin 8 1170x644 jpeg
Masini pe autostrada in Austria FOTO Shutterstock
6 front Carmina Dragomir jpg
refugiati Chilieni FOTO Flotrentina Peria agerpres jpeg
beneficii consum oua 790x460 jpg
politie jpg