EXCLUSIV! Năstase, aşteptat cu ciorbă şi tocană la Rahova

Ultima actualizare:

    Ciorbele şi mâncărurile pe bază  de cartofi sunt mesele principale  la prânz. Dimineaţa va primi ou,  brânză şi ceai, iar seara, orez cu lapte
Ciorbele şi mâncărurile pe bază de cartofi sunt mesele principale la prânz. Dimineaţa va primi ou, brânză şi ceai, iar seara, orez cu lapte

Medicii de la Floreasca vor decide, azi, dacă starea de sănătate a lui Adrian Năstase îi permite acestuia să fie transferat în penitenciar. La Rahova, se fac deja pregătiri pentru primirea fostului premier.

Adrian Năstase va avea propria lui cameră la spitalul din incinta închisorii. Surse din cadrul penitenciarului au declarat, în exclusivitate pentru Click!, că politicianul va fi cazat singur în cameră şi va fi supravegheat de către cei mai buni doctori.

După externare, Năstase va fi mutat în celulă, dar nu laolaltă cu puşcăriaşii de rând.

Meniu- Ciorbele şi mâncărurile pe bază de cartofi sunt mesele principale la prânz. Dimineaţa va primi ou, brânză şi ceai, iar seara, orez cu lapte

simeon stalpnicul png

"Va sta într-o secţie separată, pentru deţinuţi speciali. Aici, sunt cazaţi cei cu probleme grave de sănătate, gen boli diabetice sau de inimă. Celulele beneficiază de toate condiţiile, au grup sanitar propriu...", au declarat sursele citate.

Ca să evite plictiseala, în zilele lungi de detenţie, Năstase poate vizita sala de sport a penitenciarului sau poate participa la cercuri literare, de creaţie plastică sau meşteşugăreşti. Cu mâncarea va fi mai rău! Pentru că diabetul de care suferă impune regim alimentar strict, "meniul" lui Năstase va fi limitat la brânzeturi, ciorbe, tocăniţă sau pilaf.

Celulă- Politicianul va sta singur în cameră la penitenciarul Rahova

simeon stalpnicul png

Bibliotecă- Deţinuţii pot petrece ore bune citind în biblioteca închisorii

simeon stalpnicul png

Sport- Campionatele de skandenberg au devenit tradiţie în puşcărie

simeon stalpnicul png

Creaţie- Deţinuţii îşi pot exersa talentul de meşteşugari la cursurile de profil

simeon stalpnicul png

Până să îl transfere în penitenciar, autorităţile au de rezolvat o dilemă în privinţa situaţiei lui Adrian Năstase. Se află sau nu în detenţie la ora actuală?

Deşi ministrul Administraţiei şi Internelor a precizat că Năstase e deţinut chiar din momentul internării, Poliţia Capitalei îl contrazice: procedura de executare a mandatului nu a fost încheiată, întrucât nu a fost întocmit procesul verbal de încarcerare, iar condamnatul nu a fost încarcerat într-un loc de detenţie sau într-un penitenciar.

Astfel, zilele petrecute de fostul premier în spital nu se consideră zile de detenţie, deci nu vor fi scăzute din pedeapsă.

A încercat să se sinucidă în urmă cu 5 zile

Fostul premier Adrian Năstase a încercat să se sinucidă, miercurea trecută, la locuinţa sa din strada Zambaccian, după ce a fusese condamnat definitiv la doi ani de detenţie în dosarul „Trofeul Calităţii".

Năstase este internat la Spitalul Floreasca, unde a fost operat joi dimineaţă, şi se află sub supraveghere psihiatrică. Avocaţii lui Năstase au depus o cerere de amânare a executării pedepsei lui Năstase, motivată de condiţiile extraordinare în care se află fostul premier.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net