EXCLUSIV Plăteşti masajul, primeşti sexul «din partea casei»

image
Salonul-bordel avea până şi interfon separat de cel al blocului

Activităţi de întreţinere corporală. Pe hârtie, asta practică fetiţele din saloanele de masaj erotic. În realitate, majoritatea oferă sex pe bani, ca într-un bordel adevărat.

Zeci de saloane de masaj erotic din Capitală au fost luate la puricat zilele trecute de poliţişti şi mascaţi. Motivul? Asupra acestor stabilimente planau suspiciuni de prostituţie în toată regula. Anchetatorii au ajuns la concluzia că fetele se vindeau clienţilor contra unor sume cuprinse între 200 şi 500 de lei. Oficial, clienţii plăteau doar şedinţa de masaj şi primeau „gratis" sexul de după. "Intim Masaj" este unul dintre sa­loanele-bordel. Localul este lăudat pe internet pentru calitatea damelor de companie, iar clienţii curgeau valuri la adresa de pe Calea 13 Septembrie, unde a funcţionat.

simeon stalpnicul png

Culmea, chiar succesul a îngropat afacerea. Speriaţi, obosiţi de gălăgie şi de un du-te-vino non-stop, vecinii au alertat poliţia, iar administratorii salonului au fost nevoiţi să îşi mute şandramaua. "Era un trafic îngrozitor! Bărbaţii intrau şi ieşeau la toate orele din zi şi din noapte. O noapte a fost de pomină, când s-a lăsat cu scandal, cu geamuri sparte. Atunci a venit poliţia şi puţin mai târziu s-au şi mutat de aici", ne-a explicat o vecină care locuieşte cu un etaj deasupra unui fost apartament închiriat pentru sex.

Uşor-uşor, de gura vecinilor, fetiţele şi-au luat catrafusele în luna mai şi şi-au instalat cuibuşorul de nebunii peste drum, într-un alt bloc, dar la acelaşi apartament: 5. Ghinion, însă! Nici aici fetiţele nu s-au bucurat de prea multă tihnă. Miercuri, au fost săltate de mascaţi şi duse la Secţia 5 pentru audieri. "Cred că sunt vreo patru sau cinci fete, pe fiecare seară. Cam asta era tura lor. Dar nu ele erau problema, cât clienţii lor. De la ora opt-nouă seara, până la şase-şapte dimineaţa, nu mai aveam linişte aici. Bărbaţi de toate naţiile, din toate păturile sociale, creţi, blonzi, negri sau mulatri, intră şi ies în şir indian pe aici. Ţi-e frică să mai stai în casă, că nu ştii ce demenţi intră peste tine. Odată au venit ăştia de la BGS şi l-au scos pe unu' beat târâş, prin faţa uşii noastre. Era în miezul nopţii, ne-am speriat şi am ieşit. Şi-au cerut scuze pentru deranj, dar noi de ce trebuie să suportăm asta?", ne-a mărturisit un vecin care locuieşte "uşă-n uşă" cu apartamentul plăcerilor de pe Calea 13 Septembrie.

BeFunky collage (6) jpg
bianca dragusanu
gyuri pascu si daniela marin
foto1 visarion alexa la tribunal Mediafax Foto Eduard Vinatoru jpeg
10 gina pistol rochie maria lucia hohan chefi la cutite 3 jpg jpeg
Printesa Diana Andrew Charles (sursa foto Hepta/colaj Click!)
vladimir putin si bomba nucleara
Edward Snowden conferinta rusia sursa wikipedia jpg
blog larics
plaja nudisti nudism foto shutterstock
image
image
image
image
Printesa Diana Andrew Charles (sursa foto Hepta/colaj Click!)
vladimir putin si bomba nucleara
bec
foto1 visarion alexa la tribunal Mediafax Foto Eduard Vinatoru jpeg
botulism Sursă foto: Profimedia
Edward Snowden conferinta rusia sursa wikipedia jpg