EXCLUSIV Revoluție la metrou! Cozi, aglomerație și întârzieri, după vacanța de iarnă

simeon stalpnicul png
Mii se oameni s-au înghesuit pe peron, după încheierea vacanței de iarnă

Angajații speciali ai metroului japonez, care imping oamenii în vagoane pentru a permite trenurilor de metrou să plece din stație, devin o necesitate și în România. Cel puțin, la început de an, când oamenii se întorc din vacanță.

Compania Metrorex nu a fost deloc pregătită să-și întâmpine clienții, la sfârșitul vacanței de iarnă. Din cauza personalului insuficient și a bucureștenilor care s-au întos la serviciu și la școală, luni, 5 ianuarie, a fost revoluție la metrou.

Zeci de oameni au fost nevoiți să stea la cozi uriașe pentru a-și cumpăra cartele de metrou sau abonamente, iar peroanele au fost supraaglomerate, din cauza întârzierilor.

Mulți dintre studenții și elevii care au vrut să-și cumpere abonamente cu reducere au renunțat la acest lucru, din cauza timpului foarte mare de stat la coadă, așa că au preferat să se așeze la cealaltă coadă și să circule astăzi cu banala cartelă de două călătorii.

Deși pe ruta care străbate centrul Bucureștiului, metrourile ar fi trebuit să se succeadă la un interval de 3 minute, din cauza numărului foarte mare de oameni, care au blocat închiderea ușilor de nenumărate ori, garniturile au circulat la aproximativ 7-8 minute.

FotoJet jpg
Reghe, botez Liam jpg
Anamaria Prodan jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
ferentz iohannis  jpg
simley si marius jpeg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
Gina Pistol Foto Mihai Stetcu jpg
buzau cules prune livada png
image
image
image
image
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
calendar ortodox 2021 26 septembrie sf neagoie basarab png
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
foto1 jpeg
1231 jpg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg