EXCLUSIV! Taximetristul Nicu: «M-a sunat să-mi spună că tot îi place de mine»

simeon stalpnicul png

La mai bine de un an de la incidentul care a scos-o din anonimat pe tulceanca Luminita Perijoc, judecătorii au pedepsit-o crunt. Sexy-violatoarea va sta 5 ani după gratii şi va plăti 1.000 de lei despăgubiri pentru tentativa de omor comisă asupra taximetristului Nicu Stan. Pedeapsa este prea blândă, spune Nicu, care vrea să aducă în instanţă alte două persoane care i-ar fi căzut victime tinerei.

Totul i se trage tinerei de la noaptea de pomină, din 22 spre 23 august 2012. Atunci,frumoasa tulceancă i-a pus gând rău taximetristului Nicu, cel care îi făcea comisoane ori de câte ori avea nevoie. Acesta a susţinut că Luminiţa a tăbărât pe el, imediat ce l-a invitat în casă. Înarmată cu un cuţit, l-ar fi supus pe bărbatul, însurat şi cu trei copii, la perversiuni sexuale.

Când Nicu a încercat să fugă, tânăra l-a lovit de două ori cu un cuţit de bucătărie. A doua zi, taximetristul a ajuns la spital, iar Luminiţa la psihiatrie. Nicu Stan a reclamat-o la Parchet pentru viol şi tentativă de omor. Violul nu a putut fi probat, astfel că Luminiţa a fost acuzată numai de tentativă de omor. Judecătorii de la Tribunalul Tulcea au condamnat-o pe Luminiţa Perijoc la 5 ani de închisoare cu executare. Tulceanca va trebui să plăteasca taximetristului 1.000 de lei, despăgubiri morale. Senţina nu este definitivă. Taximetristul Nicu este nemulţumit de pedeapsa dată Luminiţei Perijoc.

Luminiţa Perijoc poate ataca în recurs decizia instanţei

simeon stalpnicul png

"Alţii primesc mai mult pentru un furt de nimic. Nu mă bucur când un om ajunge la puşcărie, dar ea putea să-mi lase copiii fără tată. Pentru 5 ani ar trebui să pupe şi pământul. Eu am primit două cuţite în cap şi acum sufăr din cauza asta. Am dureri cumplite, iar oamenii mă vorbesc pe la spate, îndur suferinţă şi ruşine. Nu o las aşa! Voi merge cu alte două victime în instanţă. La unul a scos un cuţit, iar altuia i-a dat cu telefonul în cap", ne-a declarat supărat Nicu.

Taximetristul spune că nu s-a gândit niciodată să-şi retragă plângerea, mai ales că agresoarea sa nu şi-a cerut scuze. "Poate îşi schimbă comportamentul dacă e ţinută la puşcărie. Nu şi-a cerut scuze nici măcar o dată. După prima înfăţişare la proces m-a sunat să îmi spună că îi place de mine, că nu poate să mă uite, nu că-i pare rău pentru ce mi-a făcut", ne-a mai declarat Nicu.

Donează banii unui orfelinat

Nicu Stan e dezamăgit şi de suma stabilită de instanţă pentru daune morale. El ceruse 20.000 € de la Luminiţa Perijoc, pentru răul care i l-a făcut, însă va primi doar 1.000 de lei. Şi aşa, taximetristul spune că nu vrea nici un leu pentru el.

"Deşi, am mare nevoie de bani pentru copiii mei, nu vreau să mă ating de ei. Sunt bani pătaţi cu sânge. Indiferent de suma pe care urma să o iau, nu aveam de gând s-o cheltuiesc. Voi dona toţi banii unui azil sau unui orfelinat", ne-a spus Nicu Stan.

Zodia care se îndrăgostește în luna februarie. Sursă foto: Pixabay
cub vali vijelie png
gabriel mardale jpg
maxresdefault jpg
vedete jpg
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
Razvan Danciu, Survivor  jpg
romanii au talent 2023 adelina benga micuta contorsionista care i a cucerit pe jurati unde sunt oasele 3 size20 jpg
image
image
image
image
image
image
maxresdefault jpg
gabriel mardale jpg
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
case ieftine ungaria jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
Iarna extremă a făcut victime în Afganistan jpg