Explozie într-un bloc din Slobozia/ Un bărbat a fost grav rănit - FOTO

Deflagraţia a distrus complet apartamentul. În momentul producerii tragediei, în imobil se afla un bărbat. Este vorba despre Alexandru Dobruţchi (34 de ani). Bărbatul venise la serviciu, a intrat în casă şi şi-a aprins o ţigară. În acel moment s-a produs nenorocirea.  Suflul exploziei l-a aruncat pe geam, în plină stradă.

Explozia a distrus complet apartamentul

„Din primele cercetări, totul s-a produs din cauza unei acumulări de gaze. În imobil se afla un bărbat care a fost transportat de urgenţă la spital. Casa a fost complet distrusă“, a declarat Constantin Nae, inspectorul şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Ialomiţa. După ce a primit îngrijiri medicale la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Slobozia, bărbatul a fost transferat la Spitalul de Arşi din Bucureşti.

Pompierii au intervenit cu operativitate

„Soţul meu era băut! “

Imediat după producerea exploziei, soţia bărbatului rănit în urma deflagraţiei, Anca Dobruţchi (30 de ani),  a venit să vadă ce s-a întâmplat. Femeia a fost anunţată de către medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia despre nenorocire. Ea spune că soţul său venea de la muncă şi era băut în momentul în care a intrat pe uşa apartamentului care a explodat.  Lucra ca paznic la conducta de termoficare a oraşului, situată în zona Combinatului Chimic.

VEZI AICI IMAGINI DE LA FAŢA LOCULUI

Anca Dobruţchi încerca să afle prin telefon date despre starea de sănătate a soţuui său rănit

„Tot ce ştiu este că bărbatul meu venea de la muncă şi era băut. Am înţeles de la doctori că este ars pe faţă, dar că va scăpa cu viaţă“, a spus femeia îngrozită de spaimă.

„Am crezut că este cutremur“

Explozia a afectat şi celelalte apartamente din bloc. Uşile mai multor locuinţe au fost practic smulse din balamale. Speriaţi, oamenii au ieşit repede din case să vadă ce s-a întâmplat.

Jandarmii au securizat zona unde s-a produs explozia

„Dormeam liniştit în pat în momentul în care am auzit o bubuitură puternică. S-a zguduit toată casa şi am crezut că e cutremur. Am ieşit pe scară şi era un fum foarte gros“, spune cuprins de panică, bătrânul Ion Ştiucă (68 de ani).

Prin clipe de panică a trecut şi bătrâna Dobriţa Cojocaru (68 de ani). Femeia locuieşte la etajul unu, chiar sub apartamentul care a explodat.

„S-a mişcat toată casa cu mine şi mi s-a făcut foarte frică. Am început să ţip şi am ieşit în faţa blocului. Aici erau şi alţi vecini“, rememorează femeia clipele de panică prin care a trecut.

shutterstock 1833215881 jpg
cub theo rose anghel damian png
cub ioana ilie nastase png
foto 1   Radu Stefan Banica jpg
horoscop jpg
cub mircea baniciu png
printul harry profimedia 0685156749 jpg
Mara G si Mario Mutu  jpg
Volodimir Zelensky FOTO Profimedia
vaccin covid foto Pixabay
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 28 noiembrie stefan cel nou jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg
efecte busuioc 0 jpeg
autostrada jpg
Lui Niculae Bădălău i s au furat bunuri din casă în valoare de 80 000 de euro jpeg
FotoJet (2) jpg