Explozie puternică cu victime într-un bloc din Galați. Parterul imobilului a fost distrus. Cinci persoane sunt la spital

Ultima actualizare:
Explozia a distrus aproape în totalitate parterul imobilului
Explozia a distrus aproape în totalitate parterul imobilului

O explozie puternică soldată cu cinci victime s-a produs, joi dimineață, într-un bloc din Galați, aflat chiar în spatele Hotelului Galați. Deflagrația s-a produs din cauza unor acumulări masive de gaze într-un apartament situat la demisolul imobilului

O explozie puternică s-a produs, joi dimineaţă, într-un bloc din municipiul Galați, aflat chiar în spatele hotelului Galați. Deflagrația s-a produs din cauza unor acumulări masive de gaze într-un apartament situat la demisol, iar 5 persoane, dintre care una cu arsuri pe mai mult de jumătate din suprafața corpului, au fost transferate de urgență la spital.

Explozie într-un bloc din Galați. Imagini apocaliptice

Potrivit ISU Galați, deocamdată nu se cunosc motivele acumulării de gaze, adfr o anchetă în acest sens se află în desfășurare. Explozia s-a soldat cu cinci victime. O persoană  a suferit arsuri pe mai bine de 50% din suprafața corpului şi alte patru persoane au suferit traumatisme uşoare. Răniții au fost transportați la spital. De asemenea, au fost evacuate 21 de persoane dintre care 3 copii și 7 vârstnici. 

În urma exploziei, o persoană a suferit arsuri foarte grave
În urma exploziei, o persoană a suferit arsuri foarte grave


    În urma exploziei, o persoană a suferit arsuri foarte graveSursa foto: ISU Galați
În urma exploziei, o persoană a suferit arsuri foarte graveSursa foto: ISU Galați

Distrigaz Sud rețele spune că locatarii au fost de vină 

Dispeceratul Distrigaz Sud Reţele a transmis că a fost sesizat în această dimineaţă cu privire la evenimentul produs ȋn imobilul situat în spatele Hotelului Galați. Astfel, echipele de intervenţie ale companiei s-au deplasat la faţa locului şi au luat primele măsuri de siguraţă, sistând alimentarea cu gaze naturale în imobilul respectiv. „În urma investigaţiilor tehnice efectuate de către echipele Distrigaz Sud Reţele, nu au fost depistate scurgeri de gaze pe reţeaua de distribuţie din zona imobilului respectiv. Din informaţiile preliminare, explozia s-a produs pe instalaţia de utilizare a gazelor naturale de a cărei ȋntreţinere şi exploatare sunt responsabili clienţii. Distrigaz Sud Reţele colaborează cu organele competente care vor stabili cu exactitate cauzele producerii evenimentului”, a transmis compania.

image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net