Expoziție interactivă de tablouri 3D, la mall


    Expoziția e deschisă până la 9 iunie 2017
Expoziția e deschisă până la 9 iunie 2017

Dacă nu reziști prea mult fără să te fotografiezi cu telefonul, atunci trebuie să mergi la această expoziție de tablouri 3D. Ai ocazia să-ți faci un selfie memorabil cu o gorilă sau cu un mamut care par a ieși din ramă ori cu un tigru bengalez care adoră să fie plimbat în lesă.

Expoziție inedită găzduită de un mall bucureștean în această perioadă. Până la 9 iunie, bucureștenii care vizitează Sun Plaza (Piața Sudului) au ocazia să facă parte din artă, mai precis dintr-o serie de tablouri 3D care au fost amplasate pe holurile centrului comercial. Pentru fotografii memorabile, poți strânge cu ușa un dinozaur fioros care pare că vrea să evadeze din pictură sau să scoți la plimbare un tigru bengalez. Poți fi imortalizat pescuind o balenă sau să-ți bagi în sperieți prietenii de pe Facebook cu o poză în care pari a fi strivit de piciorul unui mamut.

simeon stalpnicul png

Expoziția cuprinde 20 de tablouri 3D, realizate cu tehnici speciale. Lucrările crează iluzii optice și pot deveni sursă de distracție și de inspirație pentru fotografii memorabile. Nu te obligă nimeni să le postezi pe Facebook, însă nici un știi câte Like-uri poți să pierzi. Lucrările sunt expuse pe un culoar nou deschis în centrul comercial din Sectorul 4.

simeon stalpnicul png
mihai voropchievici 1 jpeg
foto1 jpg
FotoJet (11) jpg
Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (4) jpg
FotoJet (10) jpg
Alina jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
foto1 shutterstock 1524565013 jpg
foto1 jpg
Alina jpeg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
caini 3 jpg