Facem sex gratis dacă o votezi pe Hillary

Hillary Clinton
Hillary Clinton

La scurt timp după ce a anunţat că intră în cursa prezidenţială, Hillary Clinton a început să primească susţineri. Prostituatele de la bordelul Bunny Ranch au fost primele care i-au oferit ajutorul.

Fosta Prima Doamnă a SUA, Hillary Clinton (67 de ani), îşi doreşte morţiş să devină preşedinte, cum a fost şi soţul său, Bill Clinton  (68 de ani), între 1993-2001. Îndată ce au aflat că aceasta va candida pentru cea mai înaltă funcţie în stat, în 2016, din partea Partidului Democrat, cele 217 prostituate de la bordelul legal Bunny Ranch al lui Dennis Hof, din Carson City, s-au hotărât să facă tot ce le stă în putinţă pentru a o vedea pe soţia lui Clinton din nou la Casa Albă. Fetele au alcătuit grupul “Prostituatele pentru Hillary”, care îşi propune să facă sex pe gratis cu cei care o votează pe protejata bordelului. În plus, fetele fac aceste reduceri ca să găsească investitori cu scopul de a strânge fonduri pentru campania prezidenţială a acesteia.

Patronul bordelului, Dennis Hof, susţine şi el alegerea “iepuraşilor”
Patronul bordelului, Dennis Hof, susţine şi el alegerea “iepuraşilor”

“Hillary s-a gândit să facă o reformă în sănătate înainte ca preşedintele Barack Obama să semneze o lege pentru asta. Ca Secretar de Stat, ea a negociat cu liderii străini, ceea ce este foarte important pentru ţară. Fetele de la bordelul nostru distrează clienţi de pe tot globul şi au mare respect pentru orice femeie care poate să facă bărbaţii puternici să i se supună”, au spus prostituatele. “Iepuraşii” de la Bunny Ranch spun că bordelul lor s-a bucurat de cea mai mare prosperitate în timpul preşedinţiei lui Bill Clinton. Fetele susţin că o economie prosperă se construieşte începând de jos, de unde provin în majoritate clienţii lor, de aceea opţiunile lor contează atât de mult.

Hillary s-a "tunat" ca să cucerească alegătorii


    Hillary Clinton
Hillary Clinton

De profesie avocat, Hillary Clinton a fost Secretar de Stat între 2009-2013 şi ştie cât e de important aspectul fizic pentru a cuceri alegătorii. De aceea, ea şi-a făcut ample operaţii estetice şi a slăbit pentru a se întineri cu 15 ani în vederea alegerilor prezidenţiale. Şi-a injectat botox în frunte şi în buze, grăsime în pomeţi, şi-a făcut lifting facial şi pe gât pentru ştergerea ridurilor, şi-a corectat pleoapele, şi-a şters ridurile de la ochi şi şi-a albit dinţii.

cub irina margareta nistor png
cub toma caragiu png
cub adriana iliescu și eliza png
horoscop bani jpg
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
cub cristina cioran png
Nella Pignatelli webp
cub horoscop iertare png
image
image
image
image
image
image
Zura cainele erou jpg
profimedia 0754235297 jpg
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
gheorghe marmureanu si mircea raulian jpeg
Cutremur la granita Turciei cu Siria  6 februarie 2023  Foto Epa Efe
FotoJet jpg