Falsul medic italian Matteo Politi a anunțat că își deschide clinică privată!

Matteo Politi îşi  deschide clinică privată în România jpeg
Matteo Politi a anunțat că își deschide o clinică medicală Foto: Instagram

Matteo Politi, italianul acuzat că opera fără drept în România, și care a reușit să creeze un întreg scandal în jurul numelui său din această privință, după ce mai multe femei l-au acuzat de neprofesionalism și au arătat imagini cu operațiile sale nereușite, a decis să își deschidă o clinică medicală unde să își poată practica....meseria.

Matteo Politi, alias dr. Matthew Mode, italianul acuzat că a operat fără drept în mai multe clinici private din Capitală, a anunțat pe pagina sa de Instagram că își deschide o clinică medicală, „Politi Med Center”, cu „cei mai buni medici din Europa”. Acesta a operat în patru unități medicale fără să aibă studii de specialitate în acest sens, creându-se o întreagă controversă în jurul acestor incidente, care a culminat chiar cu arestarea sa. Italianul fără studii medicale a fost arestat pentru 30 de zile, fiind acuzat de fals, uz de fals şi exercitarea unei profesii fără drept. 

Matteo Politi, italianul acuzat că opera fără drept în România, a anunțat că își deschide o clinică medicală

„Clinica POLITI MED CENTER va fi deschisă cu cei mai buni medici din Europa, în curând când voi termina, voi trimite tuturor prietenilor Facebook și Instagram o invitație la gala din inaugurare cu un cadou de bun venit”, a scris italianul Matteo Politi în mediul virtual. Reamintim că Politi a fost arestat preventiv în vara acestui an, fiind acuzat că ar fi operat fără drept în țara noastră și nu numai. Ulterior, magistrații au decis eliberarea acestuia

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 îl acuză totuși pe bărbat de înşelăciune în formă continuată şi simplă şi de exercitarea fără drept a profesiei. În privinţa infracţiunii de înşelăciune, italianul e acuzat că a păgubit două persoane, spunându-le că este proprietarul unei clinici private şi că le poate închiria un spaţiu în cadrul unităţii. Acesta i-a păgubit pe cei doi reclamanţi de o sumă de bani achitată ca garanţie pentru închirierea spaţiului.

La începutul lunii februarie, Matteo Politi, italianul acuzat că a operat în mai multe clinici private din Bucureşti, deşi avea doar opt clase, a fost prins de poliţiştii de frontieră de la Curtici, judeţul Arad, în timp ce încerca să fugă din ţară, informează Digi 24. 

cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
andreea marin si cove jpg
Amal și George Clooney (8) jpg
maurice munteanu
david si victoria beckham
horoscop
valeria condrea
Alexandru Arsinel Arhiva Adevarul (7) JPG
Protest3 jpg
image
image
image
image
foto1 pelerinaj 2021 INQUAM Photos Liviu Chirica jpg
harry charles jpg
foto1 dolari shutterstock 253550602 jpg
foto caseta avere   birou arhiva persoanala Alexandru Arsinel jpeg
criza energetica bec econom jpeg
meghan markle 1 jpg