Familia mezzosopranei Maria Macsim Nicoar─â a cerut redeschiderea dosarului ├«n care este anchetat so╚Ťul artistei

8 iulie 2021
image
Maria Macsim Nicoar─â al─âturi de so╚Ťul ei FOTO Facebook/ Maria Macsim Nicioar─â

Rudele mezzosopranei Maria Macsim Nicoar─â cer anchetatorilor s─â redeschid─â dosarul mor╚Ťii artistei, consider├ónd c─â ar exista indicii care arat─â c─â nu ar fi fost vorba despre un simplu accident casnic. So╚Ťul ei a fost trimis ├«n judecat─â, acum ceva vreme, pentru l─âsare f─âr─â ajutor a unei persoane aflate ├«n dificultate.

Procurorii analizeaz─â cererea familiei de redeschidere a dosarului, potrivit BZI.ro.

Sora mezzosopranei Maria Macsim Nicoar─â a amotivat solicitarea de redeschidere a dosarului pentru care s-a decis clasarea cauzei ce-l prive╚Öte pe Codrin Nicoar─â, sus╚Ťin├ónd cp nu s-a realizat o cercetare complet─â ╚Öi concret─â, procurorul de caz limit├óndu-se s─â ÔÇŁaccepteÔÇŁ f─âr─â rezerve versiunea avansat─â chiar de principalul suspect din cauz─â.

ÔÇ×Cel mai grav, procurorul nu a administrat probele esen╚Ťiale, singurele care puteau elucida cazul, l─âs├ónd, practic, o anchet─â nefinalizat─â, pe care tot acesta, contrar oric─ârei rigori, o interpreteaz─â ├«n favoarea inculpatului, ├«n sensul c─â ┬źnu sunt probe┬╗ care s─â dovedeasc─â vinov─â╚Ťia acestuiaÔÇŁ, a subliniat Elena H., sora mezzosopanei Maria Macsim Nicoar─â.

Sunt cerute noi expertize

Sora artistei a adăugat că urmele și probele existente infirmă versiunea căderii pe scări. Ea a punctat că este, practic, imposibil ca victima să fi căzut de la etaj, direct la parter, pe scara în formă de spirală. De asemenea, de pe corpul victimei lipseau leziunile specifice, în cazul unei căderi pe scări, respectiv cele de pe genunchi, coate, frunte, nas. Mai mult, urmele de vomă existente pe perete arată că victima ar fi fost în picioare în acel moment, nicidecum căzută la podea.

├Än urm─â cu c├óteva s─âpt─âm├óni, pianistul Codrin Constantin Nicoar─â a fost trimis ├«n judecat─â sub acuza╚Ťia de l─âsarea f─âr─â ajutor a unei persoane aflate ├«n dificultate.

La finele lunii decembrie 2020, mezzosoprana Maria Macsim Nicoar─â a murit, dup─â mai multe luni  de chin. La ├«nceputul lunii mai 2020, ea a fost dus─â la spital, ├«n com─â. Se pare ca ar fi c─âzut de pe scara interioar─â a locuin╚Ťei ├«n care se aflau. So╚Ťul ei ╚Öi mama acestuia au suant la 112 abia diminea╚Ťa, dup─â mai multe ore ├«n care artista a z─âcut ├«n agonie.

├Än octombrie 2020, rudele Mariei Macsim Nicoar─â l-au dat ├«n judecat─â pe so╚Ťul acesteia pentru a ob╚Ťine custodia ╚Öi au cerut ordin de protec╚Ťie, ├«ns─â instan╚Ťa a respins aceast─â din urm─â solicitare.

Citește și:Misterul continuă în cazul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară

Cazul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară: Profilerul Mihaela Brooks spune că artista ar fi fost omorâtă

bianca dragusanu
catalin eva maruta jpg
BeFunky collage (10) jpg
Ce face si cum arata acum Liviu Arteni fostul sot al celebrei Israela Vodovoz 1024x576 webp
anda adam
anda adam png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
1 menstruatie jpg jpeg
shutterstock 425022403 copy jpg
raceala covid alergie jpg
volodimir olena zelenski Foto EPA EFE (3) jpg
Giovani Becali jpeg
1 pneumonie jpg jpeg