Familia Regală va celebra sărbătorile de iarnă la Săvârșin

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Majestatea Sa Margareta şi Principele Radu se vor afla, de Crăciun şi Anul Nou, la Săvârşin, alături de toate cele patru surori ale Majestăţii Sale, informează Biroul de Presă al Casei Majestăţii Sale într-un comunicat transmis AGERPRES.

Familia Regală va participa, în dimineaţa zilei de 26 decembrie, la ora 11,00, la slujba din a doua zi de Crăciun, la biserica ortodoxă din comună, menţionează sursa citată.

“Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei şi ASR Principele Radu se vor afla la Săvârşin de Crăciun şi Anul Nou. Toate cele patru surori ale Majestăţii Sale au dorit să fie la castel, alături de Custodele Coroanei, în acest final de an marcat de marea suferinţă a pierderii tatălui lor, Regele Mihai”, precizează Casa Regală.

Familia Regală nu va putea primi colindători la Castelul Regal, fiind perioada de doliu, excepţie făcând Dubaşii din Săvârşin.

“Cu mare părere de rău, fiind în perioada de mare doliu, Familia Regală nu va putea primi, ca în anii precedenţi, colindătorii la Castelul Regal. Singura excepţie vor fi Dubaşii din Săvârşin, care vor fi aşteptaţi, ca în fiecare an, la ora 12,00, în ziua de Ajun (24 decembrie 2017), în piaţa cu fântână din incinta Satului Regal. Dubaşii nu vor cânta urările strămoşeşti, ci vor păstra un moment de reculegere în memoria Majestăţii Sale Defuncte Regele Mihai I, în prezenţa Familiei Regale”, menţionează Casa Regală.

image
image
image
image
image
image
Horoscop luna martie jpg
surpriza Sursă foto: Pixabay.com
Mihai Eminescu FOTO Profimedia jpg
spital jpg
rate banci jpg
dinti stomatolog ingrijire 11 7 2008 8 59 14 pm 0 jpeg