«Faţa adevărată» a Danei Nicolaescu. «A produs cel mai prost film al lui Nicolaescu!»

Ultima actualizare:

Dana Nicolaescu (36 de ani) s-a născut în anul 1976 într-o familie modestă de bucureşteni. A crescut mare şi frumoasă şi s-a înscris, în 1991, la Liceul Pedagogic din Bucureşti, pe care l-a terminat în 1996.

Iolanda Nicolaescu, sora lui Sergiu, spune că Dana este cea care l-a căutat pe fratele ei în dorinţa de a iniţia o relaţie. Numai că asupra momentului în care a început legătura celor doi pluteşte incertitudinea.

În 1993, când s-a turnat „Oglinda“, Sergiu Nicolaescu avea 63 de ani, în timp ce Dana abia împlinise 17. Coincidenţă sau nu, 1993 este şi anul în care Nicolaescu a divorţat de cea de-a doua soţie, Gabriela, cu care a avut o căsnicie ce a durat zece ani.

Regizorul mai fusese căsătorit în 1954, dar primul său mariaj a rezistat numai trei luni.

În 2005, soţia lui Sergiu Nicolaescu a apărut ca producător al filmului „15“, considerat de critici drept unul dintre cele mai slabe din cariera celui mai prolific regizor român.

Cu acest film a început înmormântarea cineastului Sergiu Nicolaescu. Este un film care nu-i face deloc cinste, un subprodus. El a avut şi producţii onorabile şi e păcat că a ajuns la aşa ceva şi cu contribuţia acestei domnişoare“, spune criticul Valerian Sava.

A fost ultimul contact al Danei Nicolaescu cu lumea filmului. Din 2006, a renunţat la acest domeniu şi a intrat în afaceri, deschizându-şi o grădiniţă. Din ianuarie 2013, ca moştenitoare a lui Sergiu Nicolaescu, va trebui să se ocupe şi de administrarea unei averi de câteva milioane de euro.

Citiţi detalii aici: Dana, femeia din umbra lui Sergiu Nicolaescu

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net