Fată de 16 ani răpită din faţa porţii. A fost găsită teafără în pădure de un câine dresat

Ultima actualizare:

Ana Maria Vâlceanu, din satul Moi, elevă în clasa a X-a la un liceu din Rovinari, a fost căutată începând de sâmbătă seară, după ce părinţii acesteia au anunţat dispariţia ei, informează Mediafax.

Adolelescenta de 16 ani a dispărut din faţa porţii, iar părinţii s-au panicat când au auzit că ar fi plecat cu un tânăr, abia eliberat din puşcărie, condamnat pentru viol. Zeci de persoane şi poliţişti au căutat fata şi, în cele din urmă, au găsit-o, în pădurea de lângă satul Moi. Un câine dresat special pentru urmă a condus pe poliţişti direct la fată.

Ea a declarat poliţiştilor că tânărul ar fi bătut-o şi ar fi obligat-o să îl urmeze în mai multe locuri unde s-au ascuns, iar sâmbătă noapte ar fi dormit în pădure.

Fata spune că nu a fost violată şi că bărbatul era speriat, după ce aflase că satul este împânzit de poliţişti care îi caută.

Ana Maria fost dusă la Serviciul de Medicină Legală Gorj, pentru a fi examinată, după care va fi audiată din nou, la sediul Poliţiei Gorj, apoi va putea merge acasă cu părinţii săi.

Anchetatorii au reţinut şi un presupus complice, care a povestit că el, împreună cu Cristian Gheorghe Baţai, de 30 de ani, au pândit momentul prielnic pentru a o răpi pe adolescentă. Complicele a fost interogat mai multe ore şi a participat la reconstituirea faptelor.

El a indicat anchetatorilor o potecă prin pădurea din apropierea casei fetei, iar un câine de urmă i-a dus direct la fata dispărută.

Suspectul este căutat în continuare de poliţişti.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Poluare FOTO Shutterstock jpg
Mihai viteazul si doamna velica
aeroport pixabay jpg
lipsa medici stetoscop in cui shutterstock 1348696283 jpg
jan cel mai batran lenes guinness world records jpg
chipsuri jpeg
padure pixabay jpg
furtuna Italia tren  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net