Femei agresate cu sălbăticie pe stradă

image

Teroare în oraş! Poliţia Teleorman a scos patrulele pe străzile din Alexandria, după atacurile de joi seară, când mai multe femei au fost agresate în centrul oraşului.

Două victime au ajuns la spital, în stare gravă, iar una dintre ele, cu hematom pe creier, a fost transferată de urgenţă la Bucureşti. Aceasta e angajată a Inspectoratului Şcolar Judeţean şi a fost izbită cu pumnii în cap, din spate, de o persoană rămasă neidentificată, până a leşinat, apoi a fost deposedată de geantă. În aceeaşi seară, o tânără a fost atacată în scara blocului şi individul a încercat să o violeze. Poliţia refuză să ofere date şi, se pare, nici nu ar avea un cerc de suspecţi, scrie adevarul.ro.

Atacurile au îngrozit oraşul, iar locuitorii din Alexandria discută aprins pe reţelele sociale. „Rezultatul recursului compensatoriu“, spun cetăţenii pe pagina de Facebook „Alexandria, Teleorman, România 2.0“. Atacurile sălbatice vin la câteva zile de la postarea lui Viorel Drăguşin, primarul din Alexandria, privind liniştea şi siguranţa cetăţenilor noaptea. „Frica domneşte în Alexandria şi mulţi oameni nu doresc să declare nimic“, scriu administratorii paginii.

cub anamaria prodan animat gif
image png
Simona Halep, Instagram jpg
cub armin nicoară png
Regina Elisabeta a II a și Printul Philip profimedia 0606103055 jpg
cub anamaria prodan divorț png
FotoJet (4) jpg
cub alina sorescu png
coronavirus in romania 13 ianuarie jpg
Louise Fletcher profimedia 0531774974 jpg
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
regele charles foto Victoria Jones  BUCKINGHAM PALACE  AFP jpg
FotoJet (2) jpg
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
stres 0 jpeg
bunicul luizei melencu supravegheat diicot jpeg