Femei ucise de soți la Botoșani. Cum s-au întamplat grozăviile și ce spun autoritățile

Ultima actualizare:

    Polițiștii au demarat o anchetă la Dorohoi pentru a cerceta împrejurările scandalului soldat cu moartea femeii
Polițiștii au demarat o anchetă la Dorohoi pentru a cerceta împrejurările scandalului soldat cu moartea femeii

Le-au bătut până le-au omorât. În două localități din Botoșani, disputele între soți au degenerat în dispute violente, soldate cu moarte a două femei. Este vorba de două tinere în vârstă de 37 şi respectiv 39 de ani care au fost descoperite pline de răni

Primul caz s-a petrecut în apropiere de Dorohoi. Potrivit monitorul bt.ro, femeia în vârstă de 37 de ani a zăcut în comă după o hemoragie intracerebrală şi a murit la două zile după internare. Cel care a cerut ajutor și a apelat serviciul 112 a fost chiar soţul de 37 de ani al femeii. Bărbatul a solicitat ajutorul cadrelor medicale, spunând că soţia lui era inconştientă. Aceasta a fost preluată de o ambulanţă şi a fost transportată la Spitalul Dorohoi în comă. După ce au investigat-o, medicii de la camera de gardă au solicitat transferul ei la Botoşani, din cauza stări grave în care era.

Medicii sunt cei care au anunțat Poliția

Femeia a fost internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Botoșani, dar starea ei era foarte gravă iar medicii nu au putut face prea multe.”Pacienta a ajuns în serviciul nostru în stare gravă, prezentând un traumatism cranian acut sever, hemoragie intracerebrală şi policontuzionată. A fost intubată şi internată pe secţia de reanimare. Din păcate a intrat în stop cardio-respirator, la scurt timp survenind decesul”, a dezvăluit pentru sursa citată un medic din cadrul UPU-SMURD. Cadrele medicale au considerat că leziunile au fost provocate prin lovire  și au anunțat Poliția care a deschis un dosar pentru violenţă în familie.

Femeie bătută până la moarte

La 68 de km distanță, în comuna Frumușica, o femeie de 39 de ani a fost găsită moartă în casă, prezentând urme de violenţă. Cel care a sunat la 112 a fost ca și în celălalt caz soţul femeii, în vârstă de 35 de ani. Acesta le-a spus operatorilor că o găsise pe femeie căzută în casă, fără suflare. A fost chemată o ambulanţă dar echipajul de prim-ajutor a rămas șocat câte urme de violenţă erau pe corpul femeii.”Pacienta prezenta numeroase contuzii la nivelul întregului corp. A fost constatat decesul, fiind anunţate şi organele de anchetă”, a declarat  un asistent din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani. Cazul a intrat ulterior în atenţia Poliţiei, care a demarat o anchetă, fiind solicitat un raport medico-legal, mai ales că femeia nu era cunoscută ca suferind de vreo afecţiune cronică. În urma autopsiei, temerile cadrelor medicale s-au adeverit.

Citiți și

Femeie de 30 de ani, ucisă cu 9 lovituri de cuțit într-un apartament din Bragadiru!

Înfiorător! Femeie ucisă cu sălbăticie de soţul beat. A tăiat-o cu o coasă

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net