Femeie b─âtut─â ├«ntr-un spital din Boto┼čani de asistenta care o ├«ngrijea

image
Spitalul din Boto┼čani

O femeie din Boto┼čani acuz─â o asistent─â de la Spitalul Jude┼úean "Mavromati" c─â a lovit-o de mai multe ori c├ót a stat internat─â. Ginerele acesteia a depus deja luni diminea┼ú─â o pl├óngere la Poli┼úia municipiului Boto┼čani, cer├ónd oamenilor legii s─â intervin─â ┼či s─â fac─â lumin─â ├«n acest caz.

ÔÇ×Am primit luni diminea┼úa o pl├óngere din partea ginerelui femeii. Am ├«nceput o anchet─â administrativ─â ┼či ├«n func┼úie de rezultate vom lua m─âsuri. Nu au mai fost pl├óngeri privind activitatea acestei angajate", a spus Mihaela Miler, directorul medical de la Spitalul din Boto┼čani.

Femeia de 74 de ani s-a pl├óns familiei c─â asistenta medical─â i-a pus o pern─â pe fa┼ú─â atunci c├ónd a cerut ajutor pe un ton mai insistent. Ginerele b─âtr├ónei, care era ├«n Italia, a revenit ├«n ┼úar─â de urgen┼ú─â ┼či a f─âcut pl├óngeri la Poli┼úie ┼či la Colegiul Medicilor.

┼×i Inspectoratul de Poli┼úie Jude┼úean Boto┼čani confirm─â c─â b─ârbatul s-a pl├óns de rele tratamente aplicate femeii internate.

ÔÇ×Un b─ârbat s-a adresat cu o pl├óngere ├«n care reclam─â c─â o rud─â a sa, internat─â ├«n spital, a fost agresat─â de c─âtre un cadru medical. Efectu─âm cercet─âri sub aspectul infrac┼úiunii de lovire sau alte violen┼úe ┼či ├«n func┼úie de rezultatul examin─ârii medico-legale a victimei vom proceda la o eventual─â re├«ncadrare a faptei", a precizat purt─âtorul de cuv├ónt al IJP Boto┼čani, Daniela Darea.

anamaria prodan3 png
1 meghan kate jpg jpeg
bravo ai stil foto facebook 40288700 (1) webp
IMG 0810 jpg
lacul vidra PNG
goia voltaj jpg
Vladimir Putin epa-efa Sankt Petersburg
colaj grecia jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Neversea2019 0706 184002 9091 AH   WEB size  jpg
foto1 front medvedev epa efe jpg
inchisoare shutterstock 1030254055 0 jpeg
1 meghan kate jpg jpeg
lacul vidra PNG
Vladimir Putin epa-efa Sankt Petersburg