Femeie răpită şi violată de fostul soţ în ziua divorţului

Ultima actualizare:

    Foto: Arhivă Click!
Foto: Arhivă Click!

O femeie din Timişoara a fost răpită de pe stradă şi violată de soţul de care vrea să se despartă. Femeia mergea spre tribunal, pentru procesul de divorţ, când a fost atacată. A ajuns apoi la spital, iar agresorul e căutat acum de poliţie, informează România TV.

Poliţiştii sunt în alertă la Timişoara, unde individul care şi-a răpit de pe stradă fosta nevastă şi a violat-o este de negăsit. Femeia a povestit cu groază cum a fost răpită de pe stradă de soţ, chiar înainte să ajungă la Judecătorie, la ultimul termen al divorţului. A fost urcată cu forţa în maşină, bătută şi dusă într-o casă unde a fost violată.

"S-a dat jos din maşină şi m-a băgat cu forţa în maşină. M-a dus la Surduc. M-a bătut, m-a obligat să întreţin relaţii sexuale cu el", a spus femeia.

Ca să scape din mâinile lui, i-a promis că merge cu el la notar ca să îşi retragă plângerile. Odată ajunsă acolo, a ieşit pe o altă uşă şi a cerut ajutor.

"M-a pus să sun avocatul că renunţ la tot, că nu mai divorţez, că retrag toate plângerile", a spus aceasta.

"M-a sunat cineva de pe stradă, mi-a dat-o la telefon. Eram oricum îngrijorat că încercam să o contactez de dimineaţă şi nu răspundea la telefon. Se refugiase într-un imobil de lângă Tribunalul Timiş", a spus avocatul femeii.

Femeia a ajuns la spital şi vrea să-şi scoată certificat medico-legal. Poliţiştii au deschis un dosar penal şi îl caută pe soţul agresor.

Ea abia obţinuse un ordin de restricţie împotriva soţului care a ameninţat-o prin SMS-uri ca o va ucide pe ea şi pe fiica lor de 4 ani şi jumătate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
japan 2014616 1280 jpg
ploaie jpeg
padure jpg
avocat batut fosta iubita iasi dinu serban gabriela bordica jpg
roman accident italia jpg
image png
roses 7115979 1280 jpg
bataia pantelimon sambata jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net