Femeie săltată de poliţişti. Era în depresie din pricina izolării în casă


    O femeie aflată în izolare a suferit o cădere nervoasă, a fost luată de poliţişti şi băgată cu forţa în maşina de poliţieFoto: captură Facebook
O femeie aflată în izolare a suferit o cădere nervoasă, a fost luată de poliţişti şi băgată cu forţa în maşina de poliţieFoto: captură Facebook

O femeie aflată în izolare a suferit o cădere nervoasă, a fost luată de poliţişti şi băgată cu forţa în maşina de poliţie. Femeia a făcut depresie din pricina izolării în casă.

O femeie aflată în izolare, care a suferit o depresie din pricina izolării în casă, a fost luată de poliţişti şi băgată cu forţa în maşina de poliţie, scrie adevarul.ro.

Filmarea circulă pe Facebook şi arată o femeie din Bucureşti pe stradă, care clachează şi face o criză de nervi, iar familia încearcă să o ducă în casă. Minute în şir ea s-a “luptat” cu cinci poliţişti şi două cadre medicale de la Ambulanţă.

La faţa locului a venit un echipaj de Poliţie, apoi încă unul şi poliţiştii au început să tragă de femeie ca să o urce în maşină. Unii poartă măşti şi mănuşi de protecţie, alţii nu.

Ea începe şi strigă după ajutor, moment în care este luată de poliţişti şi împinsă cu forţa în maşină.

Întâmplarea a avut loc în Bucureşti, pe Bulevardul Mihai Bravu, în apropierea Secţiei 8 de Poliţiei, după cum identifică unii dintre internauţi. În 48 de ore, filmarea a fost văzută de peste 300.000 de internauţi.

Conform procedurii, cine nu respectă regimul de autoizolare impus de autorităţi va fi internat într-un spaţiu de carantină, care este păzit de jandarmi.

Citeşte şi:

Klaus Iohannis, mesaj pentru români: "Vom lua măsuri și mai dure pentru limitarea răspândirii virusului"

LIVE CORONAVIRUS ROMÂNIA. 576 de persoane infectate, cinci decese, 73 de cazuri vindecate

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
cub rona hartner png
jenna ortega despre rolul wednesday jpg
cub Top 3 cele mai dotate zodii png
cub rebeca onoriu png
FotoJet (5) jpg
catherine zeta jones png
image
image
image
image
image
image
foto1 porcul jardelb jpg
foto1 anais si antoniob jpg
calendar ortodox 2021 8 decembrie sf cuvios patapie doxologia jpeg
marilyn manson Popa Elena Luminita jpg
Forțe de ordine în preajma ambasadei Ucrainei la București după ce au fost descoperite niște plicuri suspecte. FOTO Inquam Photos / George Călin
FotoJet jpg