„Festival” pe Facebook după mesajul lui Iohannis de Ziua Învățătorului. „Ați putea scrie o carte: Opt ani de vacanță”

Ultima actualizare:

Președintele Klaus Iohannis a stârnit internauții cu un mesaj de Ziua Învățătorului. Primul om în stat, profesor de fizică la bază, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj-urare pentru toți dascălii din România sărbătoriți pe data de 5 Iunie. Postarea sa a adunat un număr mare de comentarii, majoritatea negative.

Pagina de Facebook a lui Iohannis, luată cu asalt

Revoltă pe internet după urarea președintelui de Ziua Învățătorului. Foto: Inquam Photos/Octav Ganea
Revoltă pe internet după urarea președintelui de Ziua Învățătorului. Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Pagina de Facebook a președintelui Klaus Iohannis a fost luată cu asalt de internauți. Urările de bine ale lui Iohannis, de Ziua Învățătorului, nu au avut deloc efectul scontat. Românii au reacționat rapid, adunându-se peste 1.400 de mesaje, majoritatea negative.

Cei mai mulți dintre cei care au comentat postarea președintelui i-au reproșat în principal faptul că nu s-a preocupat mai deloc de educație, așa cum a promis încă de la primul său mandat, profesorii fiind cei mai nemulțumiți pentru că și-au pus cele mai mari speranțe.

„Domn' profesor, și noi am învățat multe de la dvs. Din păcate, doar lucruri nasoale... PS: Ați putea scrie o carte. Cel mai potrivit titlu ar fi "Opt ani de vacanță'', a scris un internaut.

„Noroc că administratorul paginii, probabil din respect pentru dascăli, le-a transmis câteva cuvinte cu ocazia acestei zile! Cât despre dascălul din d- voastră...nici o tresărire!”, a fost un alt comentariu.

Un alt internaut a simțit nevoia să fie ironic.

„Ce minunat este ca toți copii beneficiază de educație în condiții decente și toți copii își permit să meargă la școală! Cu adevărat o ușurare.”

Carmen Iohannis, printre cei care au apreciat postarea președintelui

Reproșurile românilor au venit în avalanșă.

„Cu aceasta ocazie ne amintim și de promisiunea România Educată care s-a transformat în România Eșuată”, este un alt mesaj.

„Nu sunt copii care merg flămânzi la școală, nu sunt copii care nu își permit să își cumpere cele necesare școlii (caiete, culegeri, creioane, stilouri) Mă apuc de scris romane S.F.”

Tare mi-ar place, totuși, să citească cineva apropiat lui toate comentariile. Când ai atâtea comentarii negative, nu îți dă de gândit? Clase sociale diferite, sexul diferit, chiar și naționalitatea. Toti gândim la fel. Oare de ce??? Suntem toți nebuni? Plictisiti?”, este mesajul unei femei.

„Domnule Președinte, v-ați început domnia cu programul ,,România educată. În 10 ani învățământul românesc este într-un haos total...Sunt profesor pensionar...Mă doare sufletul pentru ce se întâmplă acum în învățământul românesc.., este un alt mesaj.

Postarea de pe pagina socială a președintelui Iohannis de Ziua Învățătorului a adunat aproape 2.500 de raecții și peste 1.400 de mesaje, majoritatea negative.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net