Fetiță de 3 ani, ucisă în propria curte de un TIR scăpat de sub control

masina de politie jpeg
Foto: Arhivă Click

Moarte teribilă a unei fetițe în vârstă de 3 ani, la intrarea în orașul Iași, după ce șoferul unui autotren a rămas fără frâne și a pierdut controlul vehiculului, ajungând în curtea în care micuța se juca alături de bunica ei.

Fetița de 3 ani a murit, în urma impactului, la fel și șoferul vehiculului, în timp ce bunica a fost rănită. Conform primelor verificări, se pare că șoferul nu mai avea control asupra mașinii după ce au cedat complet frânele. TIR-ul s-a răsturnat într-o curbă, a intrat în curtea unei case unde fetița de 3 ani era în curte cu bunica ei, 67 de ani.

În urma impactului frontal, fata a fost ucisă, în timp ce bunica a fost rănită.  Cea de-a doua victimă este șoferul de TIR, care a fost strivit în cabină, după ce acesta s-a izbit direct de peretele casei.

„Am fost solicitați să intervenim în cazul unui accident rutier în Bucium, un TIR intrat în casă. Fetița de 3 ani care se afla în curte cu bunica a suferit leziuni cranio-cerebrale incompatibile cu viața, iar șoferul TIR-ului a fost zdrobit între cabina tirului și casa alăturată. Bunica prezintă escoriații la nivel calcaneu stâng  și gambă stânga, de la crengile trase de TIR, dar nu are alte mărci traumatice și a refuzat transportul la spital”, a declarat prof.dr. Diana Cimpoeșu, medic șef UPU-SMURD Iași.

TIR-ul scăpat de sub control a distrus și gardul altei case și a avariat grav o conductă de gaze, în prezent desfășurându-se lucrări de reparații.

bianca dragusanu sofia jpeg
copii andra catalin maruta1 png
img jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
aspirină frumusețe pixabay
gigi becali jpg
image png
ana barnoschi4 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
laceanu 1 415551511 jpeg
calendar ortodox 2021 25 iunie sfanta mare mucenita fevronia png
image png
simona halep bucurie jpg
ips teodosie jpg
foto1 front spion profimedia jpg