Fetiță de 6 ani, ucisă de un șofer în Harghita! Familia s-a năpustit asupra bărbatului

Ultima actualizare:

Tragedie fără margini pentru o familie din Harghita! O fetiţă de doar 6 ani a murit după ce a fost acroşată de o maşină în timp ce a încercat să traverseze drumul. Accidentul a avut loc duminică după-amiază, 2 ianuarie, în localitatea Ocna de Sus, pe DN 13 A. Trupele speciale, chemate să-l apere pe şofer de rudele copilei

Fetița a fost ucisă în timp ce trecea strada Foto: Arhiva Click!
Fetița a fost ucisă în timp ce trecea strada Foto: Arhiva Click!

Un coșmar prin care nu ar trebui să treacă niciun părinte! Familia fetiței nu își poate reveni din șoc după nenorocirea care s-a abătut asupra sa, la început de an.

Imediat după teribilul accident, rudele victimei s-au strâns la locul tragediei și s-au manifestat violent. La fața locului au fost direcționate două echipe de luptători SAS şi patrule de poliţie din localităţile învecinate, potrivit Inspectoratul de Poliţie Judeţean Harghita. Conflictul a fost aplanat de forțele de ordine.

Șoferul mașinii are 45 de ani

Şoferul maşinii care a acroşat fetița este un bărbat de 45 de ani, din Cristuru Secuiesc, care se deplasa dinspre Praid către Odorheiu Secuiesc.

S-a deschis o anchetă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Oamenii legii urmează să stabilească circumstanțele în care s-a petrecut accidentul de duminică, 2 ianuarie, din Harghita.

«Datorită faptului că, imediat după accident, în zonă au început să vină, în număr mare, rude ale minorei, care au început să se manifeste violent, la faţa locului s-au deplasat două echipe de luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi patrulele de poliţie disponibile din localităţile învecinate, pentru a preîntâmpina o posibilă tulburare a ordinii publice. În cauză, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care a avut loc accidentul», a precizat Inspectoratul de Poliție Județean Harghita.

image
image
image
image
image
image
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
bujori1 jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
iepure paste istock jpg
furnici jpg
biserica romani credinciosi FOTO adevarul
image
actualitate.net
image
actualitate.net