«Fetiţa-pufuleţi» şi-a găsit mămică


    Flori, micuţa din Vaslui care până la patru ani a fost hrănită numai  cu ceai şi pufuleţi, va fi adoptată chiar de medicul care a salvat-oFoto: ziaruldeiasi.ro/ vremeanoua.ro
Flori, micuţa din Vaslui care până la patru ani a fost hrănită numai cu ceai şi pufuleţi, va fi adoptată chiar de medicul care a salvat-oFoto: ziaruldeiasi.ro/ vremeanoua.ro

Vă mai amintiţi de Florentina, fetiţa din Soleşti, judeţul Vaslui, salvată miraculos de medicii ieşeni, după ce a fost hrănită doar cu pufuleţi şi ceai? Micuţa a împlinit recent şase anişori, iar viaţa ei s-a schimbat radical. Tatăl şi-a dat în sfârşit acordul ca fetiţa să fie adoptată, iar medicul care a îngrijit-o îi va fi de acum mămică.

În februarie 2014, cazul Florentinei şoca o ţară întreagă. Micuţa, pe atunci în vârstă de patru de ani, a ajuns la spital în comă. Flori cântărea doar cinci kilograme, şi asta pentru că micuţa era hrănită de mama ei doar cu pufuleţi şi ceai. Flori mai are patru frăţiori, care au fost luaţi în plasament de Direcţia pentru Protecţia Copilului Vaslui, iar ea a rămas în grija medicilor din spital. Recent, micuţa a împlinit şase anişori şi a fost serbată la Spitalul de copii “Sfânta Maria”, unde a şi primit şansa la o a doua viaţă. Îmbrăcată în prinţesă, fetiţa a primit cadouri şi dulciuri şi le-a spus poezii celor prezenţi.

«Mi-e dor de ea, dar dacă  am semnat, gata!»
«Mi-e dor de ea, dar dacă am semnat, gata!»

Cel mai frumos cadou i l-a făcut chiar tatăl biologic. Acesta şi-a dat acordul ca micuţa să fie adoptată de medicul rezident Maia Tudose, cea căreia Flori îi spune deja mamă.

Ianuarie 2016 Maia Tudose, medicul  care a salvat-o pe micuţă
Ianuarie 2016 Maia Tudose, medicul care a salvat-o pe micuţă

“Am semnat, sper că va trăi mai bine. Nu am mai văzut-o de când a ajuns la spital. Nu aveam cum să ajung la Iaşi, nu am bani, de muncă abia îmi găsesc cu ziua şi mi-a murit şi nevasta. Mi-e dor de ea, dar dacă am semnat, gata. Lasă, poate va avea un viitor mai bun”, a declarat tatăl fetei, potrivit vremeanoua.ro. Mama biologică a fetiţei a murit anul trecut, după o lungă suferinţă.

cub camelia șucu (1) png
cub lia bugnar theo rose png
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
cub ioana nastase png
Horoscop zilnic 31 mai 2022 jpg
ispite masculine insula iubirii sezonul 6 jpg
accident pasajul unirii 6 decembrie 2022 (7) png
cub Kirstie Alley
image
image
adevarul.ro
image
image
image
image
femeie vaccin jpg
calendar ortodox 2021 7 decembrie sf filofteia de la arges icoana de sorin vintzeanu jpeg
accident pasajul unirii 6 decembrie 2022 (7) png
index jpg
mititelu jr 3 jpg
cap Charles III   GettyImages 1243368615 jpg